Facebook Youtube Linkedin

Hírek szűrése dátum alapján:

Hírek szűrése kulcsszó alapján:

A MOL ingyenes, benzinkútkereső applikációja okosabb lett mint valaha, és most már letölthető nem csak iOS-re és Androidra, hanem Windows Phone-ra is.

Funkciók
Közelben - lista a legközelebbi kutakról
Útközben - a tervezett útvonalon hol vannak kutak
Promóciók - itt érhető el az aktuális promóciók listája
Kalkulátor - könnyen kiszámolható, hogy az útra mennyi üzemanyagra van szükség.

Töltsétek le:

Kedves Partnerünk!
A 2015-ben megvásárolt Megyei és Éves úthasználati jogosultságok 2016.01.31-ig érvényesek.
Ne feledje, hogy a Multipont Business Kártyájával összegyűjtött multipontjait a MOL töltőállomásokon beválthatja, akár autópálya matrica vásárlásra is, melyről áfás számla kiállítást is kérhet.

Letölthető anyagok

A MOL Magyarország legnagyobb kúthálózatával, kiváló minőségű üzemanyagokkal, szolgáltatásokkal és shoptermékek széles választékával várja vásárlóit. Bármerre járnak az országban, 30-40 km-es körzeten belül biztosan találnak MOL töltőállomást.

MOL GOLD ÜZEMANYAGKÁRTYA – FLOTTÁJÁNAK ÚTITÁRSA MINDENHOL

A MOL Gold használatával Ön még biztonságosabban, gazdaságosabban és kényelmesebben intézheti cégének üzemanyag-vásárlásait, útdíj fizetését vagy a közlekedéshez szükséges számos termékhez juthat, utólagos fizetéssel.

A kényelmes vásárlásról a határon túl sem kell lemondania, mivel a MOL Gold Kártyát Európa egyre több országában – Magyarországon kívül Romániában, Szlovéniában, Szerbiában a MOL, Csehországban a MOL, Slovnaft és a Pap Oil, Szlovákiában a Slovnaft, Horvátországban a Tifon és az INA teljes hálózatában, Ausztriában a MOL teljes töltőállomás-hálózatában és a Roth kiemelt kútjain, a St. valentini MasterDiesel kúton, és a megjelölt Gutman töltőállomásokon, Bosznia-Hercegovinában az EnergoPetrol és a HOLDINA hálózatában, továbbá Olaszországban az API/IP hálózatában – több, mint 3000 töltőállomáson fogadják el fizetőeszközként, a magyarországitól eltérő feltételek mellett.

A MOL GOLD KÁRTYA ELŐNYEI       

  • Országosan egységes listaár: Bármely magyarországi MOL töltőállomáson tankolnak, a MOL az üzemanyagot egységes listaáron (Gold Kártyás listaáron) számolja el Önöknek.
  • Kedvezőbb ár garanciája listaár választása esetén: A szelektív árazás miatt, a listaárnál alacsonyabb áron értékesítő töltőállomások esetében a tankolásokat – amennyiben az a kedvezményes listaárnál kedvezőbb – kúti áron számoljuk el. Minden más esetben továbbra is a listaár képezi a számlázás alapját.
  • Halasztott fizetés: A MOL Gold kártya halasztott fizetést biztosító kártyaként működik. A számlázási periódus és a fizetési határidő választható (alap esetben havonta két számlát készítünk, 14 napos fizetési határidővel), melyhez rugalmas és gyors hitelminősítést kínálunk.
  • Kedvező árfolyamszámítás külföldi kártyahasználat esetén: Külföldön történő kártyahasználat esetén a vásárlás napján érvényes helyi nemzeti bank által meghatározott EUR deviza középárfolyamon történik a számlázás, mely már önmagában is jelentős kedvezményt jelent.
  • Biztonságos kártyahasználat: A Gold kártya PIN kóddal ellátott kártya. Elvesztése, ellopása esetén azonnal tiltható. Biztosítjuk a kártyahasználat jogosultságának ellenőrzését valamint töltőállomásainkon online kamerarendszer működik. Kártyáinkra limitbeállítás kezdeményezhető.
  • Személyes tanácsadás: Szakértő üzletkötőink bármilyen kártyahasználattal és tankolással kapcsolatos kérdés esetén rendelkezésre állnak.
Letölthető anyagok

Szabályzat a Stílus és Lendületben meghirdetett játékhoz, melynek során 10 páros belépő talál gazdára a január 17-i Ennio Morricone koncertre.

Eközben a Belga is megjelentette tízedik, Disco! című lemezét, melyre továbbra is autentikusan tükrözi a zenekar mondanivalóját társadalomról, közéletről, érzésekről.

Letölthető anyagok

A hagyományos üzemanyagokhoz képest a MOL EVO NEO Diesel még -40 fokban sem sűrűsödik, ezért nem tömíti el autója szűrőjét.

Válassza az EVO NEO DIESEL-t a gyors, zökkenőmentes indulásért.

A tökéletes kávézás élményét varázsolhatja otthonába vagy akár az irodájába a TCHIBO Cafissimo Compact kapszulás kávéfőzővel, melyet multiponjaival most kedvező áron megvásárolhat a MOL töltőállomásokon!


Akció időtartama: 2015. november 25-től 2016. január 31-ig, illetve a készlet erejéig.

Letölthető anyagok

November 11-től kapható a Tankcsapda 25 éves jubileumát záró Főnix csarnokos koncert felvételének négy lemezes kiadványa. Az exkluzív csomagolású dupla DVD/dupla CD megjelenésének pillanatában sem pihen a zenekar, elérkeztek amerikai turnéjuk második feléhez, jelenleg az USA nyugati partvidékén koncerteznek.

Külföldi turnén készült a DVD-t nyitó kisfilm is, a koncertanyag rendezője Kázsmér Kálmán és vezető operatőre Farkas Csaba több országon át kísérte el a Tankokat. Forgattak például Angliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és zárásként itthon, a Magyar Honvédség szolnoki helikopter bázisán is.

„A koncertet 14 kamerával vettük fel, a stáb 40 fős volt.” - avat be a részletekbe Kázsmér Kálmán rendező. „Három hónapig válogattuk le a legjobb képeket. A végső vágást, a snittláncolat kialakítását is közel három hónapon keresztül készítette Király István vágó, aki nem mellesleg a Metallica 3D-s filmjén is dolgozott. A narratívát, azaz a felvezető filmet négy európai városban forgattuk, az ejtőernyős jelenetekhez pedig jelentős segítséget kaptunk a Szolnoki Légibázis katonáitól. Igazi kaland volt nem csak a zenekarnak, hanem nekünk is, ez a filmszerű felvezetés tényleg izgalmasra sikerült. Nagyon büszke vagyok az egész koncertfilmre és hálás vagyok, hogy megcsinálhattam!”

A Főnixben közel három órán át zenélt a Tankcsapda. A dupla DVD-re és CD-re valamennyi dal felkerült, a tartalmi minőség mellett a csomagolásra és az árképzésre is alaposan odafigyelt a zenekar. A négy lemez együtt mindössze 1490 forintos áron, kizárólag MOL kutakon kerül forgalomba.

A megjelenés napját külföldön ünneplik Lukács Laciék. Jelenleg már több amerikai koncerten vannak túl, első amerikai körútjukon nyolc város klubjában láthatják őket a kinti rajongók. A turné vége igazi rock ’n’ roll lezárás lesz, november 15-én Los Angelesben a legendás Whisky a Go Go-ban állnak majd színpadra.

Letölthető anyagok

Válassza a MOL PB-gázpalackot, mely biztonságos, stabil minőségű megoldást nyújt otthona fűtésére. Keresse termékeinket a legközelebbi PB-palackot árusító MOL kúton! 

Letölthető anyagok

Az utóbbi időben kevesebbet hallhattunk a tini korba lépett, immáron 16 éves Zanzibár zenekarról, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem kell számolnunk velük, sőt.

2015-ben nyári koncertek, fesztiválok után az ősz a lemezkészítésről szólt, mert mindenképpen még ebben az évben ki szerettek volna jönni, a Mindent lehet, Mindent szabad című albummal. Mint látható bandából a Tankcsapdába igazolt Sidi hiánya sem gátolta a zenekart a koncertezésben és az új lemez elkészítésében. Kis újratervezés után teljes a csapat. Tavaly ősszel az alapító tag ,Nagy Gábor visszatért, így együtt tudták elkészíteni a legújabb, hetedik albumukat.

Amiben biztosan nem fog különbözni az új lemez az eddigiektől, az a már tőlük megszokott minőség, valamint hogy maguknak írják a dalokat, ezzel is igyekeznek megőrizni azt a fajta egyediséget, őszinteséget, amit képviselnek.  Amitől viszont más lesz az a kissé rockosabb hangzás. Indulhat tehát az új régi Zanzibár!

A Mindent lehet, Mindent szabad című lemezről egy dal a világhálón már hetek óta látható, hallható.

S ha valaki szeretné hazavinni vagy a kocsiban hallgatni a Zanzibár új rock nótáit, azok számára örömmel jelentjük, a korong már megvásárolható a MOL töltőállomásokon.  

Letölthető anyagok

Tankoljon vagy vásároljon a MOL töltőállomásokon, gyűjtse a matricákat, és szerezze meg akár 50%* kedvezménnyel a SONY termékeit!
További információ: www.mol.hu/sony

* A termékek MOL által alkalmazott, kiskereskedelmi árához képest

Letölthető anyagok

Októberben vásároljon 2 db Sport szeletet és mi elengedünk az árából 20%-ot!

Letölthető anyagok

Most éri meg duplán venni, ha 2 db Chio chipset vásárol csupán 299 Ft/db áron kínáljuk Önnek.

Letölthető anyagok

2015. augusztus 1-től indul a Telekom üzemanyag kedvezmény kuponok elfogadása a MOL hálózatban, melyeket a Telekom saját ügyfeleinek kuponfüzet formájában osztja.

Ha Ön is rendelkezik hasonló kuponnal, üzemanyag kedvezményre jogosítja fel minimum 5000 Ft és maximum 30 000 Ft tankolás esetén. A kupont 2015. augusztus 01. és szeptember 31. között válthatja be az akcióban részt vevő töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Motorolaj vásárlásakor Almdudler üdítővel ajándékozzuk meg!

Letölthető anyagok

Szeptember 30-ig minden kedden literenként 10 beváltott multipontért 95-ös benzin vagy dízel üzemanyag vásárlása esetén 15 Ft/l, EVO Neo benzin és dízel üzemanyag vásárlásakor pedig 20 Ft/l kedvezményt adunk!

Az akció időtartama: 2015. július 5. – szeptember 30.

Letölthető anyagok

Sodexo 2015. június 12. és augusztus 24. között az ügyfelei által megrendelt Sodexo utalványok mellé, borítékonként 1 (egy) darab MOL kupont helyez el. Ha Ön is rendelkezik hasonló kuponnal, üzemanyagkedvezményre jogosítja fel minimum 5000 Ft és maximum 30 000 Ft tankolás esetén. Kupont 2015. július 01. és augusztus 31. között válthatja be az akcióban részt vevő töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Kiváló hazai előadók legújabb zenei csemegéiből válogathattok  mindössze 990 Ft-ért, kizárólag a MOL töltőállomásokon. A repertoárt gazdagítja például Ganxsta Zolee és a Kartell húsz számból álló Tribute albuma, amelyen különböző zenekarok saját, szabad kezű feldolgozásában foglalják össze a banda elmúlt két évtizedét, így adva új arcot a régi daloknak. A 2015-ös Telekom VOLT és Strand fesztivál pedig szintén egy 20 dalos válogatásalbummal hozza el a nyarat idéző fesztiválhangulatot a kijelölt MOL kutakra.

 

A CD-n található számok:

THE CARBONFOOLS: GIVE IT TO ME - A STRAND HIMNUSZA

WELLHELLO: SOKSZOR VOLT MÁR ÍGY

ODETT: JÓ NAGY CSEND

KELEMEN KABÁTBAN: EZ MOST AZ A NAP

SOERII & POOLEK: SZERELEM (BULI A SZÁZADIK EMELETEN) ANNA AND THE BARBIES: SZABADESÉS VAD FRUTTIK: VÁLASZOK NÉLKÜL

BRAINS: TAKE YOU HIGH

THE BIEBERS: RHYTHM OF JOY

IVAN & THE PARAZOL: MODERNIAL

TANKCSAPDA: KÖPÖK RÁTOK

IRIE MAFFIA: EASY AS ONE TWO THREE

MARY POPKIDS: INDIGO

INTIM TORNA ILLEGÁL: VÁGJÁL LYUKAT A KÁDBA

HONEYBEAST: EGYEDÜL

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA: MEGMOZDULTAM

MAGASHEGYI UNDERGROUND: SZEMSZAVAK

PÉTERFY BORI & LOVE BAND: FÉRFIVADÁSZ (FEAT. SUPERNEM) MARGARET ISLAND: EGY LÁNY SÉTÁL A DOMBOLDALON HALOTT PÉNZ: ELKEZDENI ELÖLRŐL

A CD-n található számok:

30y - Messziröl Szép
Ákos : Calypso ( 2014 koncert versio)
Andfriends - Szeretni még
Anti Fitness Club - Lányom
Boggie - Wars for nothing
Bogi and the Berry - Feels so right
Brains feat sand feat Ganxsta Zolee - Rossz Vér
Csík zenekar - Zár az égbolt
Fábián Juli and Zodhacker feat Talamba Shire
Hösök - Nem Vagy Egyedül
HS7 - Nem Elég
Hyperkarma - Pont
Kaukázus : Hatbol a Három
Kiscsillag - Tánc
Majka, Curtis blr - Ezek a lányok egyre vékonyabbak
Midlemistred - Multicoloured Drive
Pajor Tamás - Szeretem Pestet
Punnany Massif - Utolsó Tánc
Quimby - Senki se Menekül
Wellhello X Halott pénz - Emlékszem, Sopronban ( a VOLT feszt.himnusza)

Letölthető anyagok