Facebook Youtube Linkedin

Hírek szűrése dátum alapján:

Hírek szűrése kulcsszó alapján:

Európai utazásokra ajánljuk a MOL Utasbiztosítási csomagját, melyet a spanyol, két alkalommal is az Év Utasbiztosítójává választott Mapfre Asistencia biztosítóval közösen dolgoztunk ki. A MOL Utasbiztosítás elsősorban a külföldön bekövetkező betegség, baleset, vagy poggyászkárokra nyújt fedezetet, de olyan különleges és hasznos szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a gépjármű asszisztencia (segélyszolgálat), vagy a jogvédelem.

A MOL Utasbiztosítás Európa országaiban, továbbá a hazánkból legkedveltebb üdülési célországokban, Algériában, Tunéziában, Egyiptomban és Törökországban érvényes.

Fontos kiemelni, hogy a biztosítás fedezete a téli sportokra is kiterjed, így nem csak a nyári pihenésre, vagy városlátogatásra utazó ügyfeleiknek nyújt védelmet a MOL Utasbiztosítás, hanem a síelésre, snowboardozásra vágyóknak is.

A MOL Utasbiztosítás a kijelölt MOL töltőállomásokon előre csomagolt formában vásárolható meg, és azt bármikor, de még az utazás megkezdése előtt, egy egyszerű telefonhívással aktiválhatja.

A MOL Utasbiztosítás részleteiről érdeklődjön a kijelölt töltőállomásokon, vagy a Biztosító 24 órás ügyfélszolgálatán a 061 413 7947 –es telefonszámon.

Letölthető anyagok

Vásároljon kijelölt töltőállomásainkon 2014. december 1. és 2015. január 31. között legalább 5 000 Ft értékben Diesel, 95-ös típusú benzin, MOL eco+ Autógáz, EVO NEO Benzin vagy EVO NEO Diesel üzemanyagot, és részesüljön a kedvezményre jogosító kupon birtokában 10 Ft vagy 20 Ft árkedvezményben literenként!

Az akcióban az az üzemanyag vásárló vehet részt, aki az akció időtartama alatt készpénzzel vagy bankkártyával fizet a vásárolt üzemanyagért. Az árkedvezmény a tankolás teljes összértékéből kerül levonásra.

A játék részleteit a részvételi szabályzatban olvashatja.

Letölthető anyagok

December 1. és 24. között 2000 Ft helyett minden elköltött 1000 Ft után adunk Önnek egy matricát, amivel az ünnepek előtt fele annyi költéssel össze tudja gyűjteni a pontokat a kívánt Osram termékekre.

A POWERstixx led lámpára és a hozzá tartozó Powerstixx bővítő, összekötő és függesztő készletekre pedig december 1-jétől a készlet erejéig a jelenlegi promóciós árból további 50% engedményt adunk!

További részletek a www.mol.hu/osram weboldalon.

Megéhezett? 20 multipontért 999 Ft-ból jól lakhat. Multipont menü szendviccsel, üdítővel és csokival. Részletekért keresse a kijelölt MOL kutakat.

LEGO 20% kedvezménnyel a karácsonyfa alá? Multipontjai felhasználásával elérhető, bármely LEGO termékre, a kijelölt MOL kutakon a készlet erejéig.

Vásároljon VESPA táskát, faliórát, modell robogót multiponttal akár 50% kedvezménnyel. Részletekért keresse a kijelölt MOL kutakat.

Ünnepeljen a Schloss Böchingen pezsgőivel most hihetetlen 699 Ft-os áron! Az akció 2014.12.01-12.31. között, illetve a készlet erejéig tart!

Letölthető anyagok

2014.12.01 - 2015.01.31. között a 18 db-os kiszerelésű Duracell elemek most hiper áron, 1899 Ft-ért kaphatóak AA és AAA méretben egyaránt!

Letölthető anyagok

Vásároljon 2x2 L Coca-Cola üdítőt most rendkívül kedvező, 699Ft/pack áron! Az akció 2014.11.01-12.31. között, illetve a készlet erejéig tart!

Akció időtartama: 2014.11.01-12.31.

Letölthető anyagok

Vásároljon 2 db Milka Go terméket most akciós, 279Ft/db áron! Az akció 2014.12.01-31. között, illetve a készlet erejéig tart!

Letölthető anyagok