Facebook Youtube Linkedin

Hírek szűrése dátum alapján:

Hírek szűrése kulcsszó alapján:

November 11-től kapható a Tankcsapda 25 éves jubileumát záró Főnix csarnokos koncert felvételének négy lemezes kiadványa. Az exkluzív csomagolású dupla DVD/dupla CD megjelenésének pillanatában sem pihen a zenekar, elérkeztek amerikai turnéjuk második feléhez, jelenleg az USA nyugati partvidékén koncerteznek.

Külföldi turnén készült a DVD-t nyitó kisfilm is, a koncertanyag rendezője Kázsmér Kálmán és vezető operatőre Farkas Csaba több országon át kísérte el a Tankokat. Forgattak például Angliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és zárásként itthon, a Magyar Honvédség szolnoki helikopter bázisán is.

„A koncertet 14 kamerával vettük fel, a stáb 40 fős volt.” - avat be a részletekbe Kázsmér Kálmán rendező. „Három hónapig válogattuk le a legjobb képeket. A végső vágást, a snittláncolat kialakítását is közel három hónapon keresztül készítette Király István vágó, aki nem mellesleg a Metallica 3D-s filmjén is dolgozott. A narratívát, azaz a felvezető filmet négy európai városban forgattuk, az ejtőernyős jelenetekhez pedig jelentős segítséget kaptunk a Szolnoki Légibázis katonáitól. Igazi kaland volt nem csak a zenekarnak, hanem nekünk is, ez a filmszerű felvezetés tényleg izgalmasra sikerült. Nagyon büszke vagyok az egész koncertfilmre és hálás vagyok, hogy megcsinálhattam!”

A Főnixben közel három órán át zenélt a Tankcsapda. A dupla DVD-re és CD-re valamennyi dal felkerült, a tartalmi minőség mellett a csomagolásra és az árképzésre is alaposan odafigyelt a zenekar. A négy lemez együtt mindössze 1490 forintos áron, kizárólag MOL kutakon kerül forgalomba.

A megjelenés napját külföldön ünneplik Lukács Laciék. Jelenleg már több amerikai koncerten vannak túl, első amerikai körútjukon nyolc város klubjában láthatják őket a kinti rajongók. A turné vége igazi rock ’n’ roll lezárás lesz, november 15-én Los Angelesben a legendás Whisky a Go Go-ban állnak majd színpadra.

Letölthető anyagok

Válassza a MOL PB-gázpalackot, mely biztonságos, stabil minőségű megoldást nyújt otthona fűtésére. Keresse termékeinket a legközelebbi PB-palackot árusító MOL kúton! 

Letölthető anyagok

Az utóbbi időben kevesebbet hallhattunk a tini korba lépett, immáron 16 éves Zanzibár zenekarról, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem kell számolnunk velük, sőt.

2015-ben nyári koncertek, fesztiválok után az ősz a lemezkészítésről szólt, mert mindenképpen még ebben az évben ki szerettek volna jönni, a Mindent lehet, Mindent szabad című albummal. Mint látható bandából a Tankcsapdába igazolt Sidi hiánya sem gátolta a zenekart a koncertezésben és az új lemez elkészítésében. Kis újratervezés után teljes a csapat. Tavaly ősszel az alapító tag ,Nagy Gábor visszatért, így együtt tudták elkészíteni a legújabb, hetedik albumukat.

Amiben biztosan nem fog különbözni az új lemez az eddigiektől, az a már tőlük megszokott minőség, valamint hogy maguknak írják a dalokat, ezzel is igyekeznek megőrizni azt a fajta egyediséget, őszinteséget, amit képviselnek.  Amitől viszont más lesz az a kissé rockosabb hangzás. Indulhat tehát az új régi Zanzibár!

A Mindent lehet, Mindent szabad című lemezről egy dal a világhálón már hetek óta látható, hallható.

S ha valaki szeretné hazavinni vagy a kocsiban hallgatni a Zanzibár új rock nótáit, azok számára örömmel jelentjük, a korong már megvásárolható a MOL töltőállomásokon.  

Letölthető anyagok

Tankoljon vagy vásároljon a MOL töltőállomásokon, gyűjtse a matricákat, és szerezze meg akár 50%* kedvezménnyel a SONY termékeit!
További információ: www.mol.hu/sony

* A termékek MOL által alkalmazott, kiskereskedelmi árához képest

Letölthető anyagok

Októberben vásároljon 2 db Sport szeletet és mi elengedünk az árából 20%-ot!

Letölthető anyagok

Most éri meg duplán venni, ha 2 db Chio chipset vásárol csupán 299 Ft/db áron kínáljuk Önnek.

Letölthető anyagok

2015. augusztus 1-től indul a Telekom üzemanyag kedvezmény kuponok elfogadása a MOL hálózatban, melyeket a Telekom saját ügyfeleinek kuponfüzet formájában osztja.

Ha Ön is rendelkezik hasonló kuponnal, üzemanyag kedvezményre jogosítja fel minimum 5000 Ft és maximum 30 000 Ft tankolás esetén. A kupont 2015. augusztus 01. és szeptember 31. között válthatja be az akcióban részt vevő töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Motorolaj vásárlásakor Almdudler üdítővel ajándékozzuk meg!

Letölthető anyagok

Szeptember 30-ig minden kedden literenként 10 beváltott multipontért 95-ös benzin vagy dízel üzemanyag vásárlása esetén 15 Ft/l, EVO Neo benzin és dízel üzemanyag vásárlásakor pedig 20 Ft/l kedvezményt adunk!

Az akció időtartama: 2015. július 5. – szeptember 30.

Letölthető anyagok

Sodexo 2015. június 12. és augusztus 24. között az ügyfelei által megrendelt Sodexo utalványok mellé, borítékonként 1 (egy) darab MOL kupont helyez el. Ha Ön is rendelkezik hasonló kuponnal, üzemanyagkedvezményre jogosítja fel minimum 5000 Ft és maximum 30 000 Ft tankolás esetén. Kupont 2015. július 01. és augusztus 31. között válthatja be az akcióban részt vevő töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Kiváló hazai előadók legújabb zenei csemegéiből válogathattok  mindössze 990 Ft-ért, kizárólag a MOL töltőállomásokon. A repertoárt gazdagítja például Ganxsta Zolee és a Kartell húsz számból álló Tribute albuma, amelyen különböző zenekarok saját, szabad kezű feldolgozásában foglalják össze a banda elmúlt két évtizedét, így adva új arcot a régi daloknak. A 2015-ös Telekom VOLT és Strand fesztivál pedig szintén egy 20 dalos válogatásalbummal hozza el a nyarat idéző fesztiválhangulatot a kijelölt MOL kutakra.

 

A CD-n található számok:

THE CARBONFOOLS: GIVE IT TO ME - A STRAND HIMNUSZA

WELLHELLO: SOKSZOR VOLT MÁR ÍGY

ODETT: JÓ NAGY CSEND

KELEMEN KABÁTBAN: EZ MOST AZ A NAP

SOERII & POOLEK: SZERELEM (BULI A SZÁZADIK EMELETEN) ANNA AND THE BARBIES: SZABADESÉS VAD FRUTTIK: VÁLASZOK NÉLKÜL

BRAINS: TAKE YOU HIGH

THE BIEBERS: RHYTHM OF JOY

IVAN & THE PARAZOL: MODERNIAL

TANKCSAPDA: KÖPÖK RÁTOK

IRIE MAFFIA: EASY AS ONE TWO THREE

MARY POPKIDS: INDIGO

INTIM TORNA ILLEGÁL: VÁGJÁL LYUKAT A KÁDBA

HONEYBEAST: EGYEDÜL

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA: MEGMOZDULTAM

MAGASHEGYI UNDERGROUND: SZEMSZAVAK

PÉTERFY BORI & LOVE BAND: FÉRFIVADÁSZ (FEAT. SUPERNEM) MARGARET ISLAND: EGY LÁNY SÉTÁL A DOMBOLDALON HALOTT PÉNZ: ELKEZDENI ELÖLRŐL

A CD-n található számok:

30y - Messziröl Szép
Ákos : Calypso ( 2014 koncert versio)
Andfriends - Szeretni még
Anti Fitness Club - Lányom
Boggie - Wars for nothing
Bogi and the Berry - Feels so right
Brains feat sand feat Ganxsta Zolee - Rossz Vér
Csík zenekar - Zár az égbolt
Fábián Juli and Zodhacker feat Talamba Shire
Hösök - Nem Vagy Egyedül
HS7 - Nem Elég
Hyperkarma - Pont
Kaukázus : Hatbol a Három
Kiscsillag - Tánc
Majka, Curtis blr - Ezek a lányok egyre vékonyabbak
Midlemistred - Multicoloured Drive
Pajor Tamás - Szeretem Pestet
Punnany Massif - Utolsó Tánc
Quimby - Senki se Menekül
Wellhello X Halott pénz - Emlékszem, Sopronban ( a VOLT feszt.himnusza)

Letölthető anyagok

Térjen be kívül-belül megújult, Fresh Cornerrel bővült töltőállomásaink bármelyikére, és kóstolja meg ízletes kávéspecialitásainkat, helyben készített friss szendvicseinket és péksüteményeinket, vagy csak egyszerűen intézze el a napi bevásárlását nálunk, a hét minden napján. Várja Önt a MOL Fresh Corner: Prielle Kornélia u. (XI.), Borszéki u. (XI.), Fóti úti, Vágány u. (XIV.), Róna u. (XIV.), Diósdi, M3 Görbeháza és M3 Rekettyés pihenőhelyi kútjainkon.

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő együttes régóta várt új lemeze 12 igazi Republic nótával köszönti a rajongókat. A zenekar életében ez az első lemez, amely már Cipő nélkül, de mégis az ő szellemi örökségével született.

A tizenkét dalt tartalmazó Rajzoljunk Álmokat! című lemez az új CD-k átlagos áraitól eltérően mindössze 990.- forintért kapható a listában szereplő Mol töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Egyedi, exkluzív tervezésű kártyáink között biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet, amellyel garantáltan örömet fog okozni a megajándékozottnak, hiszen értéket és szabadságot is ad vele egyben.

Ne csak a tankolásra és az autósmosásra gondoljon! Töltőállomásaink minden korosztály számára figyelemreméltó shop kínálattal is várják a MOL Blue kártya használóit, a hét minden napján, 24 órában. Vasárnap is!

  • A kártyát bárki szabadon felhasználhatja
  • 1 évig érvényes, több mint háromszáz töltőállomáson használható, akár a nap 24 órájában
  • A kártya értékét Önök választják meg. (Minimális kártyánkénti feltöltés 3.000 Ft). A kártya díjmentesen áll a rendelkezésükre, így a kártya igénylése, birtoklása és használata nem kerül Önöknek semmibe.
  • A kártyák megvásárolhatók a kijelölt MOL_kutakon

http://mol.hu/hu/vallalati-ugyfelek/uzemanyagkartyak#egyedi-blue-kartyak

http://mol.hu/hu/vallalati-ugyfelek/uzemanyagkartyak#exkluziv-blue-kartyak

Szurkoljon Ön is velünk Michelisz Norbertért! Vásárolja meg egész hétvégére szóló jegyét 5900 forintért a kijelölt töltőállomásainkon.

Letölthető anyagok

Alapélelmiszerekkel bővült közel 170 kút shop kínálata, hogy a vásárlók minden nap könnyen beszerezhessék az alapvető termékeket.

Letölthető anyagok

Európai utazásokra ajánljuk a MOL Utasbiztosítási csomagját, melyet a spanyol, két alkalommal is az Év Utasbiztosítójává választott Mapfre Asistencia biztosítóval közösen dolgoztunk ki. A MOL Utasbiztosítás elsősorban a külföldön bekövetkező betegség, baleset, vagy poggyászkárokra nyújt fedezetet, de olyan különleges és hasznos szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a gépjármű asszisztencia (segélyszolgálat), vagy a jogvédelem.

A MOL Utasbiztosítás Európa országaiban, továbbá a hazánkból legkedveltebb üdülési célországokban, Algériában, Tunéziában, Egyiptomban és Törökországban érvényes.

A MOL Utasbiztosítás a kijelölt MOL töltőállomásokon előre csomagolt formában vásárolható meg, és azt bármikor, de még az utazás megkezdése előtt, egy egyszerű telefonhívással aktiválhatja.

A MOL Utasbiztosítás részleteiről érdeklődjön a kijelölt töltőállomásokon, vagy a Biztosító 24 órás ügyfélszolgálatán a 061 413 7947 –es telefonszámon.

Letölthető anyagok

Ha tudni akarod, hogy hol van a Hozzád legközelebbi MOL, INA, IES, Slovnaft, Tifon, Papoil benzinkút, akkor a töltsd le a MOL ingyenes, Benzinkút Kereső applikációját. Az Android 4.0 és afölötti vagy IOS 7 vagy afölötti rendszerű telefonokra az applikáció letölthető a Google Play-ből vagy az AppStore-ból.

Az alkalmazás Európa 10 országában, több mint 3000 MOL-csoport töltőállomásról gyűjti össze az információkat: tartalmazza a közeli MOL-csoport-hoz tartozó benzinkutak listáját útvonaltervezőt készít az útba eső töltőállomásokkal, tartalmazza a MOL-csoport teljes benzinkút hálózatának listáját, település és szolgáltatások szerint, 10 európai országban.