Facebook Youtube Linkedin

Hírek szűrése dátum alapján:

Hírek szűrése kulcsszó alapján:

A Dunai Finomító működésének 50. évfordulója alkalmából a MOL Magyarország képzőművészeti pályázatot hirdet, amelynek célja a Finomító elmúlt ötven évének és Százhalombatta kapcsolatának bemutatása, tehetséges művészek munkáin keresztül.

A pályázat témája: A Finomító és Százhalombatta kapcsolata

A felhívásra olyan munkákkal, projektekkel lehet jelentkezni, melyek ötletes, egyedi módon mutatják be a Dunai Finomító szerepét és az olajipar félévszázados történelmét Százhalombatta életében. A nyertes munkák kiállításra kerülnek Százhalombattán, a Barátság Kulturális Központban, a Dunai Finomítóban valamint a MOL székházban.

A pályázat beküldési határideje: 2015. szeptember 14. hétfő

A szakmai zsűri a beérkezett alkotásokból 3 pályaművet díjaz. A nyertes alkotók a következő díjban részesülnek:

  • 1. hely : 250.000 Ft
  • 2. hely : 150.000 Ft
  • 3. hely : 100.000 Ft
Letölthető anyagok

2015. augusztus 1-től indul a Telekom üzemanyag kedvezmény kuponok elfogadása a MOL hálózatban, melyeket a Telekom saját ügyfeleinek kuponfüzet formájában osztja.

Ha Ön is rendelkezik hasonló kuponnal, üzemanyag kedvezményre jogosítja fel minimum 5000 Ft és maximum 30 000 Ft tankolás esetén. A kupont 2015. augusztus 01. és szeptember 31. között válthatja be az akcióban részt vevő töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Motorolaj vásárlásakor Almdudler üdítővel ajándékozzuk meg!

Letölthető anyagok

Egész augusztusban csupán 99 ft/db áron vásárolhat ásványvizet, ha 6 palackot vásárol. Ne hagyja ki!

Letölthető anyagok

Szeptember 30-ig minden kedden literenként 10 beváltott multipontért 95-ös benzin vagy dízel üzemanyag vásárlása esetén 15 Ft/l, EVO Neo benzin és dízel üzemanyag vásárlásakor pedig 20 Ft/l kedvezményt adunk!

Az akció időtartama: 2015. július 5. – szeptember 30.

Letölthető anyagok

Júliusban akciós áron vásárolhat fél literes Arany Ászok dobozos sört. Ha 4 darabot vásárol 229 ft/db míg tálcás(24 db) vásárlás esetén 189 Ft/db áron kínáljuk Önnek! Most éri meg nagy mennyiségben vásárolni!

Az akció Július 1 – 31 között érvényes.

Letölthető anyagok

Ha július 1. és szeptember 13. között LPG autógázt vásárol a kijelölt töltőállomásokon, megajándékozzuk egy MOL térkép-kuponnal! 5 Ft vagy akár 10 Ft literenkénti kedvezményt kaphat a kupon beváltásakor, nézze meg a kútlistánkat, olvassa el a részvételi szabályzatot!

XXL DIESEL AKCIÓ!
2015. július 1. és szeptember 30. között 3 Ft-tal kedvezőbb áron* vásárolhat XXL Diesel üzemanyagot. Az új speciális adalékkal ellátott XXL Diesel üzemanyaggal több, mint 3%-os üzemanyag-megtakaríátást** érhet el most kisebb befektetéssel.
Bővebb információért kérjük, érdeklődjön üzletkötőjénél vagy ügyfélszolgálatunknál a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

* A hatályos XXL Diesel nagykereskedelmi nettó listaárhoz képest. A kedvezőbb ár a megjelölt időszakban megrendelt üzemanyag mennyiségre vonatkozik.
** A megtakarítás számos tényezőtől függ, így a használati körülményektől, a karbantartási gyakorlattól, a szervizelési periódustól, a korábban használt üzemanyagok és ke-nőanyagok minőségétől, a géppark állapotától, valamint a vezetési technikától.

Letölthető anyagok

Szurkolói lelkesedését támogatva ajándékoztuk Önnek üzemanyag kedvezményt Fradi bérlet vásárlása esetén, melyet július 1 és augusztus 31 között használhat fel a kijelölt töltőállomásokon. Ezen felül ha MOL- Fradi Green kártyát igényel további állandó kedvezményekben lehet része, 7 Ft* a normál üzemanyagok és 10%* a gép mosóprogramok árából. Igénylés www.fradikartya.hu

*a mindenkori érvényes bruttó töltőállomási árból

Letölthető anyagok

Sodexo 2015. június 12. és augusztus 24. között az ügyfelei által megrendelt Sodexo utalványok mellé, borítékonként 1 (egy) darab MOL kupont helyez el. Ha Ön is rendelkezik hasonló kuponnal, üzemanyagkedvezményre jogosítja fel minimum 5000 Ft és maximum 30 000 Ft tankolás esetén. Kupont 2015. július 01. és augusztus 31. között válthatja be az akcióban részt vevő töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Kiváló hazai előadók legújabb zenei csemegéiből válogathattok  mindössze 990 Ft-ért, kizárólag a MOL töltőállomásokon. A repertoárt gazdagítja például Ganxsta Zolee és a Kartell húsz számból álló Tribute albuma, amelyen különböző zenekarok saját, szabad kezű feldolgozásában foglalják össze a banda elmúlt két évtizedét, így adva új arcot a régi daloknak. A 2015-ös Telekom VOLT és Strand fesztivál pedig szintén egy 20 dalos válogatásalbummal hozza el a nyarat idéző fesztiválhangulatot a kijelölt MOL kutakra.

 

A CD-n található számok:

THE CARBONFOOLS: GIVE IT TO ME - A STRAND HIMNUSZA

WELLHELLO: SOKSZOR VOLT MÁR ÍGY

ODETT: JÓ NAGY CSEND

KELEMEN KABÁTBAN: EZ MOST AZ A NAP

SOERII & POOLEK: SZERELEM (BULI A SZÁZADIK EMELETEN) ANNA AND THE BARBIES: SZABADESÉS VAD FRUTTIK: VÁLASZOK NÉLKÜL

BRAINS: TAKE YOU HIGH

THE BIEBERS: RHYTHM OF JOY

IVAN & THE PARAZOL: MODERNIAL

TANKCSAPDA: KÖPÖK RÁTOK

IRIE MAFFIA: EASY AS ONE TWO THREE

MARY POPKIDS: INDIGO

INTIM TORNA ILLEGÁL: VÁGJÁL LYUKAT A KÁDBA

HONEYBEAST: EGYEDÜL

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA: MEGMOZDULTAM

MAGASHEGYI UNDERGROUND: SZEMSZAVAK

PÉTERFY BORI & LOVE BAND: FÉRFIVADÁSZ (FEAT. SUPERNEM) MARGARET ISLAND: EGY LÁNY SÉTÁL A DOMBOLDALON HALOTT PÉNZ: ELKEZDENI ELÖLRŐL

A CD-n található számok:

30y - Messziröl Szép
Ákos : Calypso ( 2014 koncert versio)
Andfriends - Szeretni még
Anti Fitness Club - Lányom
Boggie - Wars for nothing
Bogi and the Berry - Feels so right
Brains feat sand feat Ganxsta Zolee - Rossz Vér
Csík zenekar - Zár az égbolt
Fábián Juli and Zodhacker feat Talamba Shire
Hösök - Nem Vagy Egyedül
HS7 - Nem Elég
Hyperkarma - Pont
Kaukázus : Hatbol a Három
Kiscsillag - Tánc
Majka, Curtis blr - Ezek a lányok egyre vékonyabbak
Midlemistred - Multicoloured Drive
Pajor Tamás - Szeretem Pestet
Punnany Massif - Utolsó Tánc
Quimby - Senki se Menekül
Wellhello X Halott pénz - Emlékszem, Sopronban ( a VOLT feszt.himnusza)

Letölthető anyagok

Térjen be a kívül-belül megújult, Fresh Cornerrel bővült Prielle Kornéliai (XI.) töltőállomásunkra, és kóstolja meg ízletes kávéspecialitásainkat, helyben készített friss szendvicseinket és péksüteményeinket, vagy csak egyszerűen intézze el a napi bevásárlását nálunk, a hét minden napján.

Aktuális shop akciónk a Prielle Kornélia (XI.) töltőállomáson, 2015.06.01-től 2015.06.15.-ig érvényes.

Térjen be kívül-belül megújult, Fresh Cornerrel bővült töltőállomásaink bármelyikére, és kóstolja meg ízletes kávéspecialitásainkat, helyben készített friss szendvicseinket és péksüteményeinket, vagy csak egyszerűen intézze el a napi bevásárlását nálunk, a hét minden napján. Várja Önt a MOL Fresh Corner: Prielle Kornélia u. (XI.), Borszéki u. (XI.), Fóti úti, Vágány u. (XIV.), Róna u. (XIV.), Diósdi, M3 Görbeháza és M3 Rekettyés pihenőhelyi kútjainkon.

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő együttes régóta várt új lemeze 12 igazi Republic nótával köszönti a rajongókat. A zenekar életében ez az első lemez, amely már Cipő nélkül, de mégis az ő szellemi örökségével született.

A tizenkét dalt tartalmazó Rajzoljunk Álmokat! című lemez az új CD-k átlagos áraitól eltérően mindössze 990.- forintért kapható a listában szereplő Mol töltőállomásokon.

Letölthető anyagok

Egyedi, exkluzív tervezésű kártyáink között biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet, amellyel garantáltan örömet fog okozni a megajándékozottnak, hiszen értéket és szabadságot is ad vele egyben.

Ne csak a tankolásra és az autósmosásra gondoljon! Töltőállomásaink minden korosztály számára figyelemreméltó shop kínálattal is várják a MOL Blue kártya használóit, a hét minden napján, 24 órában. Vasárnap is!

  • A kártyát bárki szabadon felhasználhatja
  • 1 évig érvényes, több mint háromszáz töltőállomáson használható, akár a nap 24 órájában
  • A kártya értékét Önök választják meg. (Minimális kártyánkénti feltöltés 3.000 Ft). A kártya díjmentesen áll a rendelkezésükre, így a kártya igénylése, birtoklása és használata nem kerül Önöknek semmibe.
  • A kártyák megvásárolhatók a kijelölt MOL_kutakon

http://mol.hu/hu/vallalati-ugyfelek/uzemanyagkartyak#egyedi-blue-kartyak

http://mol.hu/hu/vallalati-ugyfelek/uzemanyagkartyak#exkluziv-blue-kartyak

Szurkoljon Ön is velünk Michelisz Norbertért! Vásárolja meg egész hétvégére szóló jegyét 5900 forintért a kijelölt töltőállomásainkon.

Letölthető anyagok

Alapélelmiszerekkel bővült közel 170 kút shop kínálata, hogy a vásárlók minden nap könnyen beszerezhessék az alapvető termékeket.

Letölthető anyagok

Európai utazásokra ajánljuk a MOL Utasbiztosítási csomagját, melyet a spanyol, két alkalommal is az Év Utasbiztosítójává választott Mapfre Asistencia biztosítóval közösen dolgoztunk ki. A MOL Utasbiztosítás elsősorban a külföldön bekövetkező betegség, baleset, vagy poggyászkárokra nyújt fedezetet, de olyan különleges és hasznos szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a gépjármű asszisztencia (segélyszolgálat), vagy a jogvédelem.

A MOL Utasbiztosítás Európa országaiban, továbbá a hazánkból legkedveltebb üdülési célországokban, Algériában, Tunéziában, Egyiptomban és Törökországban érvényes.

A MOL Utasbiztosítás a kijelölt MOL töltőállomásokon előre csomagolt formában vásárolható meg, és azt bármikor, de még az utazás megkezdése előtt, egy egyszerű telefonhívással aktiválhatja.

A MOL Utasbiztosítás részleteiről érdeklődjön a kijelölt töltőállomásokon, vagy a Biztosító 24 órás ügyfélszolgálatán a 061 413 7947 –es telefonszámon.

Letölthető anyagok