Facebook Youtube Linkedin

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk a MOL-LUB Kft. által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban várja kérdéseiket, megrendeléseiket! Ügyfélszolgálati munkatársaink munkanapokon 7 és 16 óra között személyesen várják hívásukat.

Telefon: 06 (80) 201-296

 

Kenőanyag Ügyfélszolgálat
Ellenőrzés
 
A megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Űrlap elküldve!

Köszönjük érdeklődését / megkeresését, amelyre hamarosan válaszolunk.

Kérjük, próbálja újra!

A környezet védelme közös ügyünk! A körültekintő hulladékgazdálkodást, azaz a kenőanyag-felhasználás során keletkező hulladékok ártalmatlanítását ezért egyik legfontosabb célunknak tartjuk.

Gondoskodunk a kenőanyag-felhasználás során keletkező, szelektíven gyűjtött hulladék ártalmatlanításáról, hasznosításáról.

Telefon: 06/80-200-591 Ingyenesen hívható

Fax: 06/80-200-592 Ingyenesen hívható

További információkkal szívesen állnak rendelkezésére üzletkötőink!

Segítünk Önnek!

Szeretné, ha elszállítanánk a veszélyes hulladékot? Jelezze igényét munkanapokon 7 és 15 óra között telefonon vagy faxon. Az elszállítás határideje a bejelentéstől számított két hét.

Szelektív hulladékgyűjtés

A szelektív hulladékgyűjtés megvalósítása minden kenőanyag-felhasználó számára nagy nehézséggel és magas költséggel jár. Partnereink részére ezért szelektív gyűjtést lehetővé tevő, feliratozott hulladékgyűjtőket biztosítunk, melyekhez speciális zsákokat is rendelkezésre bocsátunk.

A fáradtolaj begyűjtése

A fáradtolaj környezetkímélő gyűjtésének elősegítésére műanyag gyűjtőkonténert bocsátunk rendelkezésre.

Szabványok szerint

Magyarországon az elsők között, már 1998-ban kiépítettük az ISO 14001:1996 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerünket, melyet integráltan működtetünk az SGS által 1994-ben tanúsított ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszerünkkel.

A részletekről

A konkrét szállítási időpontot az általunk megbízott vállalat előre egyezteti az Ön által megjelölt kapcsolattartóval. A veszélyes hulladék szállítása „SZ” kísérőjeggyel történhet, melynek beszerzése, kitöltése a partnereink feladata. A szállítócég a kísérőjegy kitöltésében minden esetben segítséget nyújt. A veszélyes hulladék jogszabályoknak megfelelő kezelését tanúsító, leigazolt „SZ” jegy egy példányát a szállítás megkezdését követő 30 napon belül postai úton megküldjük az átadónak.

Veszélyes áruk szállításával kapcsolatban kérem keresse a MOL-LUB Kft. ADR Biztonsági tanácsadóját:

Matyusné Mályi Erzsébet

Bizonyítvány száma: 1118

Bizonyítvány érvényessége: 2016.04.20.

Névjegyzékbe vétel azonosítószáma: 10719

Elérhetőség:

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36-70-3736-138

Diagnosztika az elkerülhető javításokért

A Wearcheck Laboratórium a kenőanyagok és gépek állapotának, üzemi jellemzőinek meghatározását teszi lehetővé olajdiagnosztikai módszerekkel. A karbantartás kiegészítő eszközével a komoly javítások, munkaidő-veszteségek, illetve extra üzemeltetési költségek megelőzhetővé, elkerülhetővé válnak.

Telefon: 06/34-526-120

Fax: 06/34-526-119

Hasznos tudnivalók

 • A kenőanyagok rendszeres vizsgálatával nyomon tudjuk követni az olaj elhasználtságát, az Ön berendezésének állapotát.
 • A várható meghibásodásról idejében tájékoztatjuk Önt!
 • A vizsgálati eredményekről 36 órán belül szakvéleményt nyújtunk.
 • Amennyiben komoly meghibásodásokra utaló eredményt tapasztalunk, 24 órán belül értesítést küldünk.

Mindent az Ön munkájának hatékonyságáért! A többszintű szolgáltatási rendszer a kenőanyagokkal kapcsolatos üzemfenntartási tevékenységet foglalja magában. Alkalmazza Ön is ezt a hatékony rendszert!

Telefon : 06-1/464-02-36 Fax: 06/1-464-0304

Mit jelent Önnek a teljeskörű kenéstechnikai szolgáltatás?

 • A technológiai folyamatokhoz illesztett, korszerű, a gépgyártói előírásokkal összhangban álló kenőanyagokat, melyeket a megfelelő időben s mennyiségben a logisztikai költségek csökkenése mellett érhet el.
 • A kenőanyagok élettartama tovább növekszik.
 • A kenőanyagok, és egyéb üzemi folyadékok felhasználási mennyisége csökken.
 • A környezet védelmének érdekében megoldottá válik a veszélyes hulladékot képező elhasznált kenőanyagok és egyéb üzemi folyadékok ártalmatlanítása.

Kenőanyag Szervizünk a rendszeres karbantartást igénylő MOL kenőanyag-töltetek helyszíni vizsgálatát és kezelését végzi.

Szaktudásunk az Ön szolgálatában

Kiváló szakemberekből álló szervizcsapatunk a speciális körülmények megismerése után a helyszíni- és a Wearcheck-vizsgálatok alapján időben felismeri a berendezések rejtett hibáit, a jelentkező problémát gyorsan és hatékonyan elhárítja.

Telefon: 06-34/526-356 Fax: 06-34/346-175

Miért fontos Önnek?

 • Kenőanyag Szervizünk segítségével a gondozást igénylő kenőanyagok csereperiódusa lényegesen növelhető, a meghibásodásokból származó termeléskiesés költségei pedig elkerülhetők.
 • Nem megfelelő a tárolótartályában lévő hidraulikaolajának tisztasága?
 • Idegen olaj került a hűtő-kenő folyadék tárolótartályába?
 • Baktericid adalékkal kellene kezelni hűtő-kenő folyadékát?

Kenőanyag szervizünk megoldja ezeket a problémákat.