Facebook Youtube Linkedin

Mit várunk el beszállítóinktól? Ismerje meg alapelveinket, valamint a tapasztalatcserére alkalmas fórumokat!

Beszerzésre vonatkozó információk

Kiváló minőség, megbízhatóság, innováció: ezeket az alapelveket képviseljük, és ugyanezeket várjuk el beszállítóinktól.

Tovább

Beszállítónk kíván lenni? Az alábbiakban aktuális tenderfelhívásainkról, pályázatainkról találhat részletes információkat.
Amennyiben szeretne a jövőben pályázataink kiírásáról automatikusan értesülni, kérjük, itt regisztráljon a MOL hivatalos hírlevelére!

Tovább

A MOL-csoport folyamatosan keres kompetens és megbízható partnekeret, akikkel együttműködve üzleti sikereit elérheti. A MOL-csoport olyan web alapú rendszert vezetett be, amely elősegíti a beszállítókkal való együttműködést és továbbfejleszti a beszerzési folyamatokat a stratégiai beszállítókkal.

Tovább

A MOL-csoport elkötelezetten támogatja a tisztességes és korrupciómentes versenymagatartást és a versenykultúra terjesztését.

Tovább

EBK jellegű követelmények és információk

Az Életvédelmi szabályok egyértelműen megfogalmazzák a legnagyobb kockázatú tevékenységekhez kapcsolódó alapvető biztonsági szabályokat, melyek esetében a szabályok megszegése a legnagyobb eséllyel okoz súlyos vagy halálos balesetet. Egyszerű szabályok, amelyeket mindenkinek be kell tartani, hogy megvédje saját és mások testi épségét.

Tovább

A MOL számára fontos, hogy minden beszállítója tisztában legyen a belépés és munkavégzés feltételeként meghatározott EBK szempontú oktatási rendszerrel, annak elemeivel, ezért minden szükséges információ (oktatási rendszer leírása, oktató cégek listája és elérhetőségeik, oktatási anyagok PPT formátumban) megosztásra került ezen az oldalon.  

Tovább

Minden vállalkozói szerződés elválaszthatatlan részét képezi az EBK melléklet, mely részletesen megfogalmazza az egyes munkavégzések szabályait és a munkaterületen elvárt viselkedési szabályokat. Ezen mellékletek tartalmazzák az egyes szabályszegések esetén kiszabható kötbér tételeket is. Minden szerződésnek csak egy EBK melléklete van, melyet a szerződés aláírásakor a szerződés tárgyát képező tevékenység függvényében csatolnak a szerződéshez.

Tovább

A területi munkavégzés során előforduló nyomtatványok, sablonok.

Tovább

A MeFTIR (Munkaengedélyezési Folyamatot Támogató Információs Rendszer) a MOL által használt elektronikus munkaengedélyezési rendszer, mely aktuális adatokkal való feltöltése elengedhetetlen a MOL technológiai területein történő fizikai munkavégzésnek.

Tovább

A MOL EBK szervezete ezen kommunikációs eszközt használja arra, hogy évente több alkalommal aktuális EBK információkat (belső szabályzatok változásai, tanulságos balesetek leírásai, szakmai cikkek egy-egy kiválasztott EBK jellegű témában) juttasson el a beszállítóihoz.

Tovább

Üzleti sikereinket beszállítóinkkal együttműködve kívánjuk elérni. Eredményeink javítására, a tapasztalatcserére kiváló eszköznek bizonyulnak hagyományossá vált Beszállítói Fórumaink.

Tovább