Facebook Youtube Linkedin

Felismertük: nem elég kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet. Olvasson társadalmi szerepvállalásunkról!

A továbbiakban részletesen megismerkedhet támogatási alapelveinkkel, elbírálási rendszerünkkel és a támogatással kapcsolatos döntéseink hátterével. Egyben összefoglaljuk azokat az alapvető szempontokat, amelyeket minden egyes beérkező kérelem esetében megvizsgálunk.

Tovább

A MOL a legnagyobb vállalati adományozója az országnak, számos társadalmi kezdeményezés mellé odaállunk, mind a sport, mind a kultúra vagy akár a környezetvédelmi és szociális ügyek területén.

Tovább

Vállalatunk gazdasági súlyához méltó társadalmi szerepvállalásra törekszik, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a jótékony célú adományozási programok létrehozását és ezek sikeres megvalósítását. A következő oldalakon pályázatainkról és azok eredményeiről tájékozódhat.

Tovább

Tulajdonképpen nem is egy mondatban szeretnék beszélni erről. Helyette minden kedves látogatónkat arra csábítjuk, olvasgasson itt minél többet rólunk.

Tovább