Univerzális motorolajok személygépjárművekhez / transzporterekhez
Csúcsminőség a motorjában! Sőt, még több annál! A személygépjárművekhez javasolt korszerű motorolajaink ár-érték aránya is igen kedvező. Tegyen egy próbát!
Tovább

Motorolajok haszongépjárművekhez
Az igénybevétel nem számít! Legyen szó bármilyen munkáról, a teherszállításban, a mezőgazdaságban és az építőiparban alkalmazható motorolajaink minden tekintetben megfelelnek a kihívásoknak.
Tovább

Mezőgazdasági kenőanyagok
A mezőgazdaságban is a legjobbat! Az univerzális traktorolajok segítenek abban, hogy a nehéz munkához szokott motor élettartama a maximumra emelkedjen.
Tovább

Hajtóműolajok mechanikus hajtóművekhez
Ipari méretekre tervezve. A kis- és közepes terhelésű hajtó- és osztóművek, dugattyús és fogaskerék-szivattyúval üzemeltetett hidrosztatikus berendezések számára is speciális, megbízható motorolajat kínálunk.
Tovább

Hajtóműolajok automata hajtóművekhez, hidraulikaolajok
A személygépjárművek, autóbuszok, tehergépjárművek, munkagépek automata hajtóművei, hidraulikus egységei speciális olajat igényelnek. Termékeink épp azt adják, amit Ön elvár!
Tovább

Ipari olajokIpari olajok
Mindenre van megoldás! Az ipar minden területén otthonosan mozgunk. Hidraulika-, műszer-, szerszámgép-, kompresszor-, hűtőgép-, hajtóműolaj, esetleg élelmiszeriparban alkalmazott kenőanyagok. Egy biztos: vevőink igényei vezetnek bennünket!
Tovább

Fémmegmunkálási segédanyagokFémmegmunkálási segédanyagok
Gépeknek, de nem gépiesen! A fémmegmunkálás során alkalmazott, technológiát elősegítő vegyipari készítmények rugalmasan alkalmazhatóak a kívánt célra.
Tovább

KenőzsírokKenőzsírok
Speciálisan változatosak! A kenőzsírokat egyedi tulajdonságaik teszik alkalmassá a legkülönbözőbb feladatokra, például gördülőcsapágyak vagy rugók kenésére. Válasszon igényei szerint!
Tovább

MOL Engineering szolgáltatások
Tovább

Nem rendelhető, készleten lévő termékek
Tovább

Kenőanyagok - ÁSZF
Tovább

Vegyipari termékek
Tovább