Alakzat
Alakzat

Aktuális akciók

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az akciókról! Feliratkozom

Ébredj az erővel!

Vásárolj kedvezményesen LEGO® órákat a MOL töltőállomásokon!

 

Lego LEGO® STAR WARS™ DARTH VADER™ ÉBRESZTŐÓRA
10990 Ft
9900 Ft
LEGO® STAR WARS™ DARTH VADER™ ÉBRESZTŐÓRA

Érezd Darth Vader erejét otthon a LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ ébresztőórával. Digitális, megvilágított kijelzővel és ébresztőórával ellátott asztali óra. A szundi és háttérvilágítás funkciók egy gombnyomással aktiválhatók.

 

Lego LEGO® STAR WARS™ ROHAMOSZTAGOS™ ÉBRESZTŐÓRA
10990 Ft
9900 Ft
LEGO® STAR WARS™ ROHAMOSZTAGOS™ ÉBRESZTŐÓRA

Érezd otthon a rohamosztag erejét a LEGO® Star Wars™ Rohamosztagos™ ébresztőórával. Digitális, megvilágított kijelzővel és ébresztőórával ellátott asztali óra. A szundi és háttérvilágítás funkciók egy gombnyomással aktiválhatók.

Lego LEGO® BATMAN - A FILM™ ÉBRESZTŐÓRA
10990 Ft
9900 Ft
LEGO® BATMAN - A FILM™ ÉBRESZTŐÓRA

Ébredj időben Gotham megmentéséért LEGO® BATMAN – A film™ ébresztőóra segítségével! Szórakoztató és hasznos is egyben a Batman asztali ébresztőóra digitális LCD-kijelzővel, mozgatható karokkal, csuklópántokkal és lábakkal, szundi és háttérvilágítás funkciókkal, amelyek egyszerűen a Batman fejének lenyomásával aktiválhatók.

 

Lego LEGO® ÓRA-OLVASÓ GYEREKEKNEK - KARÓRA ÉS ÉPÍTHETŐ ASZTALI ÓRA
10990 Ft
7990 Ft
LEGO® ÓRA-OLVASÓ GYEREKEKNEK - KARÓRA ÉS ÉPÍTHETŐ ASZTALI ÓRA

Tanuld meg a LEGO®-val leolvasni az időt! LEGO® fantasztikus, az óra-olvasást segítő találmányával mulatságosan és egyszerűen tanulható meg az analóg óra leolvasása.

 

Lego LEGO® STAR WARS™ DARTH VADER™ FIGURÁS KARÓRA
8990 Ft
6990 Ft
LEGO® STAR WARS™ DARTH VADER™ FIGURÁS KARÓRA

A LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ karóra segítségével érezheted Darth Vader erejét. A színes, cserélhető elemekkel ellátott analóg óra sokféle design lehetőséget kínál egyediségével, és minden csuklómérethez illeszkedik. Vezesd a Jedi Rend felszámolását a kedvenc LEGO® Star WarsTM karaktereddel, melyet órádba építhetsz. A Sith-Rend ellenségei vigyázzatok!

 

Lego LEGO® STAR WARS™ ROHAMOSZTAGOS™ FIGURÁS KARÓRA
8990 Ft
6990 Ft
LEGO® STAR WARS™ ROHAMOSZTAGOS™ FIGURÁS KARÓRA

Maradj hűséges a Birodalomhoz a LEGO® Star Wars™ Rohamosztagos™ karórájával, az örökké jelen lévő klónhadsereg részeként, mint Rohamosztagos a galaxisban. A színes, cserélhető elemekkel rendelkező analóg óra sokféle design lehetőséget kínál egyediségével, és minden csuklómérethez illeszkedik. Érvényesítsd a vezér Snoke törvényeit a kedvenc LEGO® Star Wars ™ karakterrel, melyet órádba építhetsz.

 

Lego LEGO® OLIVIA BARÁTAI FIGURÁS KARÓRA
8990 Ft
6990 Ft
LEGO® OLIVIA BARÁTAI FIGURÁS KARÓRA

Térj vissza Heartlake City-hez, a LEGO® Olivia Barátai gyermekeknek szánt karóráival egy mini babával kiegészítve. A LEGO® Barátok rajongói számára tökéletes, elegáns kiegészítő.

 

Lego Watches & Clocks
LEGO Watches & Clocks

LEGO, A LEGO logo, a Brick és Knob konfigurációi és a Minifigurák mind a ©LEGO Group védjegyei és szerzői jogaik alá tartoznak. Minden jog fenntartva!
A ClicTime által kibocsátva, LEGO Group által engedélyezve.

 

Sale

Részletek

Az akcióban részt vevő kutak
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×