Biztosítás

Partnereink segítségével, egy perc alatt kiszámolhatja, hogy az összes magyarországi biztosító közül ki ajánlja a legolcsóbb kötelező biztosítási- illetve casco szerződést az Ön számára!


Kötelező biztosítás

A kötelező felelősségbiztosítást (GFB) mindenkinek meg kell kötnie, akinek valamilyen gépjárműve van (legyen az személy-vagy teherautó, motorkerékpár, vagy akár csak egy rendszám nélküli robogó). A felelősségbiztosítást kormányrendelet szabályozza, és alapvető célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat térítse meg, helyettünk. GFB nélkül nem vehetünk részt a közúti forgalomban, ellenkező esetben súlyos büntetésekkel, valamint azzal szembesülhetünk, hogy egy véletlenül okozott kárt a saját zsebünkből kell kifizetnünk.


CASCO biztosítás

A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, használatunkban levő gépjárműben keletkezett károkat megtérítse. Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (akár sajáthibás balesetről, akár ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítási modult, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is.

Kapcsolódó linkek

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×