Sandor

Dolgozzon velünk

A több mint 40 országban jelenlévő MOL-csoport a régió vezető energetikai vállalata, és annak kiemelkedő fontosságú gazdasági szereplője. Világszerte több mint 32 000 munkatársa révén a MOL a legjelentősebb munkáltatók egyike, amely hosszú távon az emberi erőforrást tartja egyik legfontosabb értékének.

A MOL-csoport tevékenységét a fenntarthatóság jegyében alakítja, világszínvonalú technológiák alkalmazásával törekszik a lehető leghatékonyabb működésre és arra, hogy termékei mindig a legkiválóbbak legyenek. A munka világában is élenjáró kíván maradni, HR folyamataival eredményesen támogatva ezt a törekvését.
A MOL és leányvállalatai hisznek abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb munkatársak felkutatása és folyamatos motiválása. A cégcsoport sikerének kulcsa az, hogy nem éri be pusztán a legjobb technológiákkal, hanem a legjobb szakembereket keresi meg, akiket a legjobb HR-eszközökkel motivál és képez tovább.

A MOL-csoport munkavállalóinak szakértelmére nem csak Magyarországon, hanem külföldön is számít; folyamatosan keresi azokat a kollégákat, akik az alábbi területeken dolgozva nemzetközi tapasztalatokra is szert tehetnek:

 • speciális olajipari területeken: kutatás-termelés, finomítás, petrolkémia,
 • üzleti területeken: kereskedelem, logisztika, kiskereskedelem és marketing,
 • és az üzleti támogatás területén: pénzügy-számvitel, humán erőforrás, informatika, jog, stb.

A MOL SIKERE, A MUNKATÁRSAINK SIKERE !

Amit kínálunk

A több mint 40 országban jelenlévő MOL-csoport a régió vezető energetikai vállalata. Tevékenységünket a fenntarthatóság jegyében alakítjuk, világszínvonalú technológiák alkalmazásával törekszünk a lehető leghatékonyabb működésre és a termékeink kiváló minőségének folyamatos biztosítására.

A térség egyik legjelentősebb munkáltatójaként több mint 30 000 szakembert foglalkoztatunk világszerte. Hiszünk abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb szakemberek bevonzása és folyamatos motiválása, szakmai fejlődésük elősegítése.

Munkatársaink tapasztalatára, szakértelmére nem csak Magyarországon, hanem külföldön is számítunk a MOL-nál és tagvállalatainál, az alábbi területeken:

 • speciális olajipari tevékenység: Upstream, Downstream, K+F
 • üzleti tevékenységek: kis- és nagykereskedelem, marketing, tárolás, logisztika, SCM
 • üzleti támogatás: pénzügy-számvitel, humán erőforrás, informatika, jog, stb.

A MOL MAGYARORSZÁGRÓL RÖVIDEN

A MOL Magyarország a MOL-csoport tagja, hazánk és a régió gazdaságának meghatározó szereplője, tevékenysége az ellátási lánc összes elemére kiterjed. A vállalat és jogelődje közel 80 éve végez szénhidrogén-kutatást és kitermelést Magyarországon. Százhalombattai finomítója évente 1,2 millió tonna benzint és 3,5 millió tonna gázolajat gyárt. 363 MOL benzinkút üzemel az országban. A MOL Magyarország jelen van a műanyag-feldolgozó iparág területén is. A tiszaújvárosi Tiszai Vegyi Kombinát Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (TVK) több mint négy évtizede állít elő versenyképes minőségű alapanyagokat és vezető helyet foglal el a régió petrolkémiai iparában. A 40 országban jelenlévő MOL-csoporton belül MOL Magyarország felelős hazánk mellett a csoport romániai, szlovéniai és szerbiai működéséért is.

Jövőképünk, küldetésünk

Jövőképünk

A MOL Magyarország motorja. Energiát ad hazánknak, otthonunknak; megbízhatóan és kiszámíthatóan szolgálja a gazdaság működését, hozzájárul Magyarország előremozdításához.

Küldetésünk

Kutatunk, termelünk, értéket állítunk elő, kiszolgáljuk ügyfeleink energiaigényeit. Hatékonyan, versenyképesen, fenntartható módon működtetjük a MOL-t. Útitárs vagyunk az élet minden területén.

Juttatások

Versenyképes jövedelmet biztosítunk, és fontos számunkra a kimagasló teljesítmények elismerése.

Jövedelem centrikus juttatási rendszerünk főbb elemei – az alapbéren túl – az alábbiak:

 • a vállalatcsoport eredményességét és az egyéni teljesítményt egyaránt tükröző mértékű eredményérdekeltségi juttatás,
 • karácsonyi jutalom,
 • kimagasló cafeteria keret, melyet a béren kívüli juttatások számos elemére lehet fordítani az egyéni igényeknek megfelelően (pl. SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, egészség- és nyugdíjpénztári tagdíj hozzájárulás, egészségbiztosítás, vissza nem térítendő lakáscélú támogatás)
 • az országos átlagnál magasabb műszakpótlék,
 • törzsgárda juttatás,
 • csoportos élet- és balesetbiztosítás.

Ezen túlmenően dolgozói üzemanyag kártya igényelhető, mely jelentős kedvezményeket biztosít a MOL kutakon, valamint partnereink számos kedvezményt biztosítanak munkatársainknak, például bank- és biztosítási termékek esetén, szálláshely foglalásakor, gépkocsi vásárláskor, éttermekben és szabadidős programokon.

Munkakörülmények

Munkatársainknak biztosítjuk a hatékony munkavégzéshez, valamint az egészséges és biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez szükséges feltételeket.

 • Üzemeinkben dolgozó munkatársainkat kiváló minőségű munkaruhával és egyéni védőeszközökkel látjuk el.
 • A magas színvonalú foglalkozás-egészségügyi ellátáson túl testre szabott egészségügyi szűréseken vehetnek részt kollégáink.
 • Az egészséges és rendszeres étkezés biztosítására éttermek, büfék állnak rendelkezésre a nagyobb telephelyeken.

Aktív pihenés

Változatos sport- és szabadidős programokat szervezünk munkatársainknak és családtagjainak, többek között:

  • családi napokat,
  • kirándulásokat,
  • változatos sportprogramokat,
  • múzeumlátogatást,
  • karácsonyi koncertet.

Jelentkezési folyamatunk

Jelentkezési folyamatunk

Ha a nálunk szeretnél elhelyezkedni, akkor első lépésként nyitott pozícióink között érdemes körülnézned. Ezt megteheted Karrier oldalunkon, de bizonyos esetekben a LinkedIn-en is megtalálod álláshirdetéseinket. A konkrét állás megpályázásához regisztráció szükséges online jelentkezési felületünkön. A regisztráció során egy elektronikus pályázati űrlapon kell megadnod a kért adatokat, illetve ehhez csatolni az önéletrajzodat és a motivációs leveledet. A kért adatok megadása után a megadott e-mail címedre 24 órán belül üzenetet küldünk a pályázat befogadásáról.

Az így beérkezett pályázatokat értékeljük és a felhívásban szereplő kompetenciáknak és követelményeknek megfelelő jelentkezőket telefonon is megkeressük egy rövid interjú és a kiválasztási folyamat menetének ismertetése céljából. A kiválasztás ezt követően különböző módszerekkel (tesztírás, interjú, Assessment Centre, alkalmassági vizsgálatok, stb.) és több fordulóban történhet a jelentkezők számától, illetve a pozíció jellegétől függően. Arról, hogy az általad megpályázott pozíció esetében milyen lépésekre kell számítanod, kollégáink minden esetben tájékoztatást adnak a telefonos egyeztetés során.

A sikeres telefonos interjú és esetleges további lépéseket követően személyes interjúra is számíthatsz. A jelölteket az érintett üzleti vezető és a humán erőforrás kollégák személyesen hallgatják meg.

Amennyiben a kiválasztási eljárás során Te bizonyulsz a legalkalmasabb jelöltnek, felvesszük Veled a kapcsolatot és ajánlatot teszünk. Az ajánlat elfogadását pedig a munkaviszonnyal kapcsolatos kölcsönös egyeztetés és a szerződéskötés követi.

Tippek pályázóknak

Tippek pályázóknak

Mi a teendő, ha a MOL Nyrt.-nél szeretnél dolgozni? Ebben segítünk az alábbi tippekkel, hogy a jelentkezéskor a legjobb formádat tudd hozni.

A jelentkezés előtt

Szakmai önéletrajz (CV)

 • olyan elérhetőséget adj meg, amit rendszeresen használsz, figyelsz
 • törekedj az áttekinthetőségre és tömörségre
 • tapasztalattól is függ, de törekedj a maximum kétoldalas terjedelemre
 • sorold fel szakmai tapasztalataidat, tanulmányaidat, nyelvismeretedet
 • nézz körül a nagyobb karrier- és állásportálok mintái között, majd igazítsd magadhoz és az álláshoz az önéletrajzodat
 • az önéletrajzban megjelenő fényképed legyen aktuális

A MOL Nyrt. megismerése

 • látogass el az éppen aktuális állásbörzék egyikére, ahol a MOL-t is megtalálod és kérdezz bátran munkatársainktól
 • ismerd meg leendő munkahelyedet és nézz körül honlapunkon a legfrissebb információkért, sose érkezz felkészületlenül az interjúra
 • légy tisztában a megpályázott munkakör tartalmával, ha valamiben nem vagy biztos előzetesen is kérhetsz információkat
 • légy tisztában azzal, mi a különbség a MOL-csoport és a MOL Magyarország között, hol helyezkedik el a MOL Magyarország a MOL-csoportban, milyen más flagshipek vannak stb….

A jelentkezéskor

Ha készen állsz és biztosan tudod, melyik pozíciónk iránt érdeklődsz, jelentkezz!

Online pályázói felületünk

 • pontosan add meg a kért adatokat
 • ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, nézd meg a postafiókod „spam” mappáját
 • a Regisztrációt követően a felületen tudsz pályázni a kiválasztott állásra, az álláshirdetésnél szereplő Pályázat gombra kattintva
 • az önéletrajzodat és motivációs leveledet csatold az online jelentkezésedhez
 • mentsd el magadnak az álláshirdetést, mert segít felkészülnöd az interjúra
 • készülj fel kérdésekből is az interjúra

Az interjún

Jelentkezésedet követően személyes interjúra is számíthatsz, amire fontos, hogy felkészülten érkezz.

Némely esetben telefonos interjú előzi meg magát a személyes találkozót. Javasoljuk, hogy már ezt szem előtt tartva gondold át, miért szeretnél nálunk dolgozni.

Néhány tippel ebben is segítünk:

 • Mentsd el az álláshirdetésben szereplő HR munkatárs nevét és elérhetőségét, hogy legyen kit elérned akadály esetén, illetve tudd, hogy kihez érkeztél.
 • Tudd, hogy milyen pozícióra jelentkeztél, olvasd át ismét a hirdetésünket az interjú előtt, ha valami nem világos, akkor az interjút megelőzőn is kérhetsz információt.
 • Légy naprakész: nézd meg honlapunk, LInkedin oldalunk, és ha van MOL-os ismerősöd, tájékozódj tőle is bátran.
 • Érkezz pontosan és elegánsan: későn, de túl korán sem érdemes érkezned, de vedd figyelembe, hogy az épületben beléptető rendszer működik, így 5 percet mindenképp számolj a belépésre is. A belépéshez fényképes igazolvány szükséges, így mindig legyen nálad érvényes dokumentum.
 • Készülj az interjúra, az alábbi példa kérdések segítenek elindulni:
  • Miért szeretnél nálunk dolgozni?
  • Tudod vállalni az álláshirdetésben felsorolt követelményeket? (például munkavégzés helye, munkarend)
  • Szakmailag mit tartasz fontosnak elmondani magadról?
  • Milyen kompetenciákban tartod magad erősnek és milyen területeken szeretnél fejlődni?
  • Ha jelenleg is dolgozol, mikor tudsz eljönni, mikor tudsz kezdeni?
  • Milyen bért tartasz ideálisnak?
  • Te mire vagy kíváncsi az állással kapcsolatban? Mit kérdeznél tőlünk?

További kiválasztási lépések:

AC (kiválasztási központ) – nem minden meghirdetett munkakör esetén alkalmazzuk ezt az eszközt:

 • különböző szituációkat modellező feladatok, melyek során értékelők figyelik a megnyilvánulásaidat
 • fontos, hogy add önmagad a feladatok során
 • itt is készülj fel az interjúra

Tesztek

 • nézz körül az interneten, milyen képesség tesztek elérhetők és próbáld ki magad
 • készülj, hogy a képességtesztek időre megoldandó feladatokat tartalmaznak
 • személyiség tesztek: add önmagad

Javasoljuk, hogy kérdezd meg ismerőseidet, akik már vettek részt hasonló kiválasztásban. Ők is biztos segítenek Neked, de online is sok felkészítő tanácsot találsz állásportálokon, karrier tanácsadó oldalakon.

A kiválasztási folyamatunkról további információért látogass el a „Jelentkezési folyamatunk” oldalunkra.

Sikeres felkészülést kívánunk!

Hasznos linkek

×
{{-- content goes here from dom --}}
A Weboldalon használt sütik beállítása

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik

Ezzel a beállítással NEM engedélyezed:

 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)
 • A MOL Nyrt. weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)

Ezzel a beállítással NEM engedélyezed:

 • A MOL Nyrt. weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)
 • A MOL Nyrt. weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Süti tájékoztató

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×