Sandor

Dolgozzon velünk

A több mint 40 országban jelenlévő MOL-csoport a régió vezető energetikai vállalata, és annak kiemelkedő fontosságú gazdasági szereplője. Világszerte több mint 32 000 munkatársa révén a MOL a legjelentősebb munkáltatók egyike, amely hosszú távon az emberi erőforrást tartja egyik legfontosabb értékének.

A MOL-csoport tevékenységét a fenntarthatóság jegyében alakítja, világszínvonalú technológiák alkalmazásával törekszik a lehető leghatékonyabb működésre és arra, hogy termékei mindig a legkiválóbbak legyenek. A munka világában is élenjáró kíván maradni, HR folyamataival eredményesen támogatva ezt a törekvését.
A MOL és leányvállalatai hisznek abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb munkatársak felkutatása és folyamatos motiválása. A cégcsoport sikerének kulcsa az, hogy nem éri be pusztán a legjobb technológiákkal, hanem a legjobb szakembereket keresi meg, akiket a legjobb HR-eszközökkel motivál és képez tovább.

A MOL-csoport munkavállalóinak szakértelmére nem csak Magyarországon, hanem külföldön is számít; folyamatosan keresi azokat a kollégákat, akik az alábbi területeken dolgozva nemzetközi tapasztalatokra is szert tehetnek:

 • speciális olajipari területeken: kutatás-termelés, finomítás, petrolkémia,
 • üzleti területeken: kereskedelem, logisztika, kiskereskedelem és marketing,
 • és az üzleti támogatás területén: pénzügy-számvitel, humán erőforrás, informatika, jog, stb.

A MOL SIKERE, A MUNKATÁRSAINK SIKERE !

Amit kínálunk

A több mint 40 országban jelenlévő MOL-csoport a régió vezető energetikai vállalata. Tevékenységünket a fenntarthatóság jegyében alakítjuk, világszínvonalú technológiák alkalmazásával törekszünk a lehető leghatékonyabb működésre és a termékeink kiváló minőségének folyamatos biztosítására.

A térség egyik legjelentősebb munkáltatójaként több mint 30 000 szakembert foglalkoztatunk világszerte. Hiszünk abban, hogy a kiemelkedő eredmények eléréséhez elengedhetetlen a legjobb szakemberek bevonzása és folyamatos motiválása, szakmai fejlődésük elősegítése.

Munkatársaink tapasztalatára, szakértelmére nem csak Magyarországon, hanem külföldön is számítunk a MOL-nál és tagvállalatainál, az alábbi területeken:

 • speciális olajipari tevékenység: Upstream, Downstream, K+F
 • üzleti tevékenységek: kis- és nagykereskedelem, marketing, tárolás, logisztika, SCM
 • üzleti támogatás: pénzügy-számvitel, humán erőforrás, informatika, jog, stb.

A MOL MAGYARORSZÁGRÓL RÖVIDEN

A MOL Magyarország a MOL-csoport tagja, hazánk és a régió gazdaságának meghatározó szereplője, tevékenysége az ellátási lánc összes elemére kiterjed. A vállalat és jogelődje közel 80 éve végez szénhidrogén-kutatást és kitermelést Magyarországon. Százhalombattai finomítója évente 1,2 millió tonna benzint és 3,5 millió tonna gázolajat gyárt. 363 MOL benzinkút üzemel az országban. A MOL Magyarország jelen van a műanyag-feldolgozó iparág területén is. A tiszaújvárosi Tiszai Vegyi Kombinát Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (TVK) több mint négy évtizede állít elő versenyképes minőségű alapanyagokat és vezető helyet foglal el a régió petrolkémiai iparában. A 40 országban jelenlévő MOL-csoporton belül MOL Magyarország felelős hazánk mellett a csoport romániai, szlovéniai és szerbiai működéséért is.

Jövőképünk, küldetésünk

Jövőképünk

A MOL Magyarország motorja. Energiát ad hazánknak, otthonunknak; megbízhatóan és kiszámíthatóan szolgálja a gazdaság működését, hozzájárul Magyarország előremozdításához.

Küldetésünk

Kutatunk, termelünk, értéket állítunk elő, kiszolgáljuk ügyfeleink energiaigényeit. Hatékonyan, versenyképesen, fenntartható módon működtetjük a MOL-t. Útitárs vagyunk az élet minden területén.

Juttatások

Versenyképes jövedelmet biztosítunk, és fontos számunkra a kimagasló teljesítmények elismerése.

Jövedelem centrikus juttatási rendszerünk főbb elemei – az alapbéren túl – az alábbiak:

 • a vállalatcsoport eredményességét és az egyéni teljesítményt egyaránt tükröző mértékű eredményérdekeltségi juttatás,
 • karácsonyi jutalom,
 • kimagasló cafeteria keret, melyet a béren kívüli juttatások számos elemére lehet fordítani az egyéni igényeknek megfelelően (pl. SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, egészség- és nyugdíjpénztári tagdíj hozzájárulás, egészségbiztosítás, vissza nem térítendő lakáscélú támogatás)
 • az országos átlagnál magasabb műszakpótlék,
 • törzsgárda juttatás,
 • csoportos élet- és balesetbiztosítás.

Ezen túlmenően dolgozói üzemanyag kártya igényelhető, mely jelentős kedvezményeket biztosít a MOL kutakon, valamint partnereink számos kedvezményt biztosítanak munkatársainknak, például bank- és biztosítási termékek esetén, szálláshely foglalásakor, gépkocsi vásárláskor, éttermekben és szabadidős programokon.

Munkakörülmények

Munkatársainknak biztosítjuk a hatékony munkavégzéshez, valamint az egészséges és biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez szükséges feltételeket.

 • Üzemeinkben dolgozó munkatársainkat kiváló minőségű munkaruhával és egyéni védőeszközökkel látjuk el.
 • A magas színvonalú foglalkozás-egészségügyi ellátáson túl testre szabott egészségügyi szűréseken vehetnek részt kollégáink.
 • Az egészséges és rendszeres étkezés biztosítására éttermek, büfék állnak rendelkezésre a nagyobb telephelyeken.

Aktív pihenés

Változatos sport- és szabadidős programokat szervezünk munkatársainknak és családtagjainak, többek között:

  • családi napokat,
  • kirándulásokat,
  • változatos sportprogramokat,
  • múzeumlátogatást,
  • karácsonyi koncertet.

Jelentkezési folyamatunk

Jelentkezési folyamatunk

Ha a nálunk szeretnél elhelyezkedni, akkor első lépésként nyitott pozícióink között érdemes körülnézned. Ezt megteheted Karrier oldalunkon, de bizonyos esetekben a LinkedIn-en is megtalálod álláshirdetéseinket. A konkrét állás megpályázásához regisztráció szükséges online jelentkezési felületünkön. A regisztráció során egy elektronikus pályázati űrlapon kell megadnod a kért adatokat, illetve ehhez csatolni az önéletrajzodat és a motivációs leveledet. A kért adatok megadása után a megadott e-mail címedre 24 órán belül üzenetet küldünk a pályázat befogadásáról.

Az így beérkezett pályázatokat értékeljük és a felhívásban szereplő kompetenciáknak és követelményeknek megfelelő jelentkezőket telefonon is megkeressük egy rövid interjú és a kiválasztási folyamat menetének ismertetése céljából. A kiválasztás ezt követően különböző módszerekkel (tesztírás, interjú, Assessment Centre, alkalmassági vizsgálatok, stb.) és több fordulóban történhet a jelentkezők számától, illetve a pozíció jellegétől függően. Arról, hogy az általad megpályázott pozíció esetében milyen lépésekre kell számítanod, kollégáink minden esetben tájékoztatást adnak a telefonos egyeztetés során.

A sikeres telefonos interjú és esetleges további lépéseket követően személyes interjúra is számíthatsz. A jelölteket az érintett üzleti vezető és a humán erőforrás kollégák személyesen hallgatják meg.

Amennyiben a kiválasztási eljárás során Te bizonyulsz a legalkalmasabb jelöltnek, felvesszük Veled a kapcsolatot és ajánlatot teszünk. Az ajánlat elfogadását pedig a munkaviszonnyal kapcsolatos kölcsönös egyeztetés és a szerződéskötés követi.

Karrier tippek

Szeretnél a MOL Magyarországnál dolgozni?

Tapasztalt toborzási szakértőink segítségével összeszedtünk néhány hasznos tanácsot, hogy már a jelentkezéskor is a legjobb formádat tudd hozni.

 

 1. Fontos, hogy az önéletrajzodban minden releváns szakmai tapasztalat szerepeljen!
  Az önéletrajzodat mindig szabd a megpályázott pozícióra, ha van releváns tapasztalatod vagy kompetenciád, akkor azt soha ne hagyd ki.

 2. Egy jól strukturált, tartalmas CV hasznosabb lehet, mint egy motivációs levél.
  Motivációs levelek írása helyett törekedj inkább egy jól felépített, tartalmas önéletrajz összeállítására, amelyből kiderül milyen szakmai tapasztalatokkal és kompetenciákkal rendelkezel. Ha teheted, használj helyesírás ellenőrzőt a CV írásakor és bátran használj benne kiemeléseket a legrelevánsabb tapasztalatok és kompetenciák kapcsán.

 3. Az önéletrajzod mindig legyen friss és igényes!
  Jelentkezéskor egy jól strukturált és friss önéletrajzot tölts fel. Legyen átlátható és tömör, de tartalmazza a következőket: személyes adatok, iskolai végzettségek és szakmai tapasztalatok (mindig a legfrissebbel kezdve), feladatok és felelősségi körök, tréningek, nyelvismeret, egyéb kompetenciák és hobbik. Ha lehetséges, indokold meg a munkahelyi hézagokat a CV-dben. A fényképes önéletrajz nem elvárás.

 4. Tudd, hogy milyen pozíciókra jelentkeztél!
  Ha több pozícióra is jelentkeztél, készíts magadnak listát a részletekkel, hogy egy telefonos interjú esetén se érjen meglepetés és felkészülten válaszolhass a felmerülő kérdésekre.

 5. Lélekben is készülj fel az interjúra!
  Egy állásinterjú sokunk számára nehéz stresszhelyzetet jelenthet, ezért szánj időt a lelki felkészülésre is. Igyekezz kipihenten és kiegyensúlyozottan érkezni és törekedj a hitelességre. Készülj fel alaposan, így magabiztosabb és nyugodtabb is lehetsz.

 6. Érkezz pontosan és felkészülten az interjúra!
  A személyes interjúra kérjük, pontosan érkezz. Ha valami miatt mégis késnél, mindig jelezd kollégánknak a késés okát és mértékét. Viselj megfelelő, alkalomhoz illő ruházatot (még egy teams vagy skype interjú esetén is), így te is magabiztosabb leszel és pozitív benyomást kelthetsz az interjúztatókban. A találkozó előtt olvasd át újra a hirdetést és nézz utána a vállalattal kapcsolatos alapvető információknak (ehhez segítséget itt találhatsz). Készülj fel a lehetséges kérdésekre is, gondold át előre mik azok a releváns szakmai tapasztalatok, sikerek és kompetenciák, eddigi kihívások, amelyekről szívesen beszámolnál nekünk. Te magad is készülj fel kérdésekkel a pozíció, a feladatok, csapat és munkakörülményeket érintően.

 7. Maradj tárgyilagos és lényegre törő!
  Az interjún törekedj arra, hogy minden feltett kérdést megválaszolj, mindezt strukturált és lényegre törő módon. Ha a gyengeségeidről kérdeznek, bátran vállald őket, és szedd össze azokat a tulajdonságaidat, amikben fejlődtél és fejlődnél még. Ha nem vagy biztos benne, hogy jól értelmezed a kérdést, bátran kérdezz vissza.

 8. Nyilatkozz mindig pozitívan!
  Akár az előző munkáltatódról beszélsz, akár a kudarcaidról, mindig maradj pozitív, professzionális és tárgyilagos. Koncentrálj a megszerzett tapasztalataidra és kompetenciáidra, valamint az ott megélt kihívásokra és sikerekre. A pozitív kommunikáció (és testbeszéd) fél siker a pozitív kép kialakításában.

 9. Ha pályakezdő vagy és úgy érzed nincs elég szakmai tapasztalatod, gondold át, mik azok a máshol szerzett a kompetenciák és sikerek, amelyeket szívesen megosztanál velünk!
  Gyűjtsd össze mi az, amit elmondanál az iskolaéveidről, mik voltak a kedvenc tárgyaid, milyen projektekben vettél részt, hol töltötted a gyakorlatodat vagy mivel foglalkozol a szabadidődben. Gondold át, melyek azok a tulajdonságaid, amelyek relevánsak lehetnek az adott pozícióban és támaszd alá őket egy konkrét példával is az interjú során.

 10. Bátran kérj visszajelzést!
  Nyugodtan kérj visszajelzést akár telefonos, akár a személyes interjúk alkalmával. Ha utólag lenne kérdésed, keresd HR-es kollégáinkat. A konstruktív visszajelzések egy esetleges második interjú esetén nagy segítségedre lehetnek.

Hasznos linkek

×
{{-- content goes here from dom --}}
A Weboldalon használt sütik beállítása

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik

Ezzel a beállítással NEM engedélyezed:

 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)
 • A MOL Nyrt. weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)

Ezzel a beállítással NEM engedélyezed:

 • A MOL Nyrt. weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Ezzel a beállítással engedélyezed:

 • Munkamenet sütik
 • Használatot elősegítő sütik
 • Statisztikai célú webanalitikai mérések
 • Érdeklődési körödnek megfelelő hirdetések (remarketing) megjelenítése a weboldalon kívül (pl. közösségi média)
 • A MOL Nyrt. weboldalain mért oldal-használat elemzések, aktivitások felhasználása annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlatokkal kereshessünk meg a megadott elérhetőségeiden (amennyiben megadtál ilyen elérhetőséget pl. regisztráció során)

Süti tájékoztató

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×