Growww


MI IS EZ A GROWWW?

A Growww egy szuper, 12 hónapos program neked, amennyiben 2018-ban szerzed meg a Bachelor vagy a Master diplomádat és éppen azon gondolkodsz, hogy milyen lehet Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb vállalatánál dolgozni. Esetleg maximum egy éves szakmai tapasztalatod van. A MOL-csoport nemzetközi (ezért angol nyelvtudásra szükséged lesz), székhelye Budapest, és a MOL Magyarországon keresztül jelentős szerepet töltünk be az ország gazdasági életében.

Nem kötelező mérnöknek vagy éppen közgazdásznak lenned ahhoz, hogy nálunk dolgozz, bármilyen tanulmányi háttérrel jelentkezhetsz. Tudjuk, hogy az első munkahelytől gyakran tart az ember, ezért lesz egy mentorod, aki segít eligazodni a céges élet mindennapjaiban.

Ez most a legjobb pillanat, hogy csatlakozz hozzánk: éppen azon dolgozunk fáradhatatlanul, hogy a MOL-csoportot a fogyasztók és a munkavállalók első számú választásává tegyük 2030-ig. Szükségünk van a friss ötleteidre, hogy ezt a célunkat elérjük.

Ja igen, egy dolgot majdnem elfelejtettünk: fizetést is kapsz, nem is rosszat.

Bízz bennünk, már több mint egy évtizede csináljuk a Growwwt. Kész vagy rá, hogy elindítsd a karriered? Akkor tedd meg április 29-ig!


ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI

 1. Klikk az “ IGEN, GROWWWER LESZEK! “ gombra
 2. Hirtelen a karrier oldalunkon találod magad, itt történnek a komoly dolgok
 3. Látsz egy nagy piros APPLY gombot, kattints rá és fejezd be a jelentkezést.
 4. Amennyiben sikeres túljutsz az előszűrésen, úgy részt veszel egy Online Challenge-ben. Ez a teszt a munkavégzéssel kapcsolatos képességeidet méri, és a kitöltés után rögtön megtudod az eredményét.
 5. Amennyiben megfelelő eredményt értél el az Online Challenge során, a kiválasztás interjúkkal folytatódik.


NÉZZÜK, MI TÖRTÉNIK A GROWWW ÉVED SORÁN

 • Szeptember 1-jén elkezdesz nálunk dolgozni, kapsz egy számítógépet, telefont, találkozol a mentoroddal és megismerkedsz a vállalattal az első pár napban.
 • Szeptember végén részt veszel az Onboarding Day-en. Ez egy nagyszabású rendezvény közel 200 Growwwer lesz ott szerte Európából, illetve sok vezetőnk is tiszteletét teszi. Kíváncsi vagy, milyen volt tavaly? Nézd meg ezt a videót!
 • Az ősz hátralevő részében számos képzésen veszel részt, amelyek személyes és szakmai fejlődésed segítik.
 • Ezután újra találkozol a többi Growwwwerrel egy kétnapos üzemlátogatás során Magyarországon. Ha még nem láttál közelről finomítót vagy olajmezőt, akkor itt lesz rá lehetőség.
 • 2019 van már, márciust írunk, ez azt jelenti, hogy csapatot alakítasz a Growwwer társaiddal és kiválasztjátok a témát, amellyel indultok a Team Task Competition-ön. Ez egy projektmunka-verseny, sokat gyakoroltok, alaposan felkészültök és még az is lehet, hogy megnyeritek a nemzeti elődöntőt.
 • A Team Task Competition döntője júniusban van, mindenképpen részt veszel, vagy versenyzőként, vagy közönségként. Az esmény a Growww program hivatalos zárása.
 • A nyár hátralévő részében, ha minden jó alakult, megkapod az új szerződésedet és tovább dolgozhatsz nálunk.
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×