MOL Essence motorolajok háromszoros antioxidáns védelemmel

MOL Essence motorolajaink háromszoros antioxidáns-védelmüknek köszönhetően képesek visszaszorítani a motorolaj öregedéséért elsősorban felelős szabad gyökök jelenlétét, így megnövelik a motorolaj és motor élettartamát.

A korszerű, magas hőmérsékletű motorok erősen igénybe veszik a motorolajokat. Az égéstermékek káros összetevőivel és az oxigénnel érintkező motorolajban roncsoló hatású szabadgyökök keletkeznek. A szabad gyökök felgyorsítják a motorolaj öregedését, csökkentik a teljesítményét, így a motor élettartama lerövidül.

Háromszoros antioxidáns védelem a hosszabb motor élettartamért

A MOL Essence motorolajcsalád speciális, háromszoros antioxidáns védelmet nyújtó adalék-összetétele eredményesen gátolja a motorolaj öregedési folyamatát, maximális védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen, ezáltal jelentősen meghosszabbítja a motorolaj és a motor élettartamát. A hagyományos motorolajokkal szemben kimagasló mértékben képes megnövelni a motor élettartamát.

A MOL Essence teszteken is bizonyított

A MOL Essence 5W-40 motorolaj a legszigorúbb igénybevételt jelentő, 100 órás teszt végén több mint 60 százaléknyi élettartam-tartalékkal rendelkezik.*

* A MOL Motorolaj tartóssági teszt eredményei alapján

Hagyományos motorolaj

A hagyományos motorolaj használatánál képződött lerakódások és kopások a dugattyún.

MOL Essence

A MOL Essence háromszoros antioxidáns védelemével a dugattyú hosszú ideig lerakódásmentes marad.

Nézze meg motorolaj-kínálatunkat!
MOL Essence motorolajok

Letölthető kiadványok

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×