Kenéstechnikai szaktanácsadás

Megfelelő kenőanyag kiválasztása? Technikai probléma? Vagy általános kérdések? - sokéves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk minden kenéssel kapcsolatos kérdésre tudja a választ!

 

Fordítson nagy gondot a kenőanyagokra!

A kenőanyagok a gépek, járművek, berendezések működésére gyakorolt hatása jóval nagyobb, mint amit erről sokan gondolnak.

A jól megválasztott és szakszerűen felhasznált kenőanyagok jelentősen hozzájárulnak járműve tervezett élettartamának és teljesítményének maximalizálásához valamint a karbantartási költségek minimalizálásához!

 

Használja ki a kenőanyagok által nyújtott lehetőségeket! Alkalmazza szakértőink tudását Ön is!

A kenőanyagok felhasználásához, a bennük rejlő lehetőségek maximális kihasználásához szakértelem és tapasztalat szükséges.

Sokéves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk minden kenéssel kapcsolatos kérdésben segít, legyen szó a megfelelő kenőanyag kiválasztásáról, technikai problémáról vagy a kenőanyagokkal kapcsolatos általános kérdésekről.

Használja online kenőanyag ajánlónkat, amelynek segítségével egyszerűen megtalálhatja a járművéhez legmegfelelőbb MOL kenőanyagokat!

 

Kérdezze szakértőinket!

Kenéstechnikai kérdésekben magasan képzett, sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkező profi csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Vegye fel velük a kapcsolatot!

Weibert Ferenc
tribológiai szakmérnök

Szakterület: motorolajok,
gázmotorolajok, autókemikáliák
fweibert@mol.hu
Hudák Attila
gépészmérnök

Szakterület: hajtóműolajok, mezőgazdasági kenőanyagok
ahudak@mol.hu

 

 

Hasznos linkek

Kérdezze szakértőnket!
Weibert Ferenc

Tribológiai szakmérnök
LubCheck Online, motorolajok, autókemikáliák

fweibert@mol.hu
Felkeltettük az érdeklődését?
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×