Induljon lendületesen!

Tartsa meg lendületét a hidegebb őszi időben is! Magas teljesítményű motorolajaink hideg időben is tökéletesen védik járművei motorját, puha, kényelmes pólónk pedig biztosítja az egész napos komfortérzetet, így nyugodtan koncentrálhat a feladataira. Válassza akciós motorolajainkat, és szerezze meg az egyedi MOL Dynamic hosszú ujjú pólóból és baseballsapkából álló szettünket.

Vásároljon egy nagyhordó akciós MOL motorolajat, és egy egyedi MOL Dynamic hosszú ujjú pólót és egy baseballsapkát kap ajándékba. Amennyiben raklapos termékeinket választja, 4 szettel ajándékozzuk meg.

Ajándék MOL Dynamic póló és baseballsapka
 

Ajánlatunk csak akciós cikkszámon leadott rendelés esetén érvényes!

Kérjük, megrendelésénél az akciós cikkszámot használja, amelyhez akciós megrendelőlapot is mellékelünk. Az ajándékot a termékkel együtt szállítjuk ki, 72 órás szállítási határidővel. Az akció a készlet erejéig tart. Az akcióval és termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal üzletkötőinkhez!

Töltse le akciós megrendelőlapunkat!


Az akció meghatározott ügyfélkörre vonatkozik, további felvilágosításért keresse ügyfélszolgálatunkat a 06 (80) 201-296 telefonszámon.

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×