MOL Dynamic prémium motorolajok a magas teljesítményért

A MOL Dynamic motorolajok innovatív duálfilm-technológiájuk révén a legújabb fejlesztésű motorok számára is hatékony működést tesznek lehetővé, ideális egyensúlyt teremtve a teljesítmény, motorvédelem és az üzemanyag-takarékosság között.

Duális védőréteg extrém igénybevétel esetén

Hogyan működik a duálfilm-technológia?

A motortípusonként testreszabott motorolaj-formulák a legkorszerűbb alapolajok és speciális adalékok kiegyensúlyozott kombinációjaként jöttek létre. A dinamikus duális kenőfilm a városi közlekedés során is gyakran előforduló extrém terhelés esetén is alkalmazkodik a változó igényekhez, és dupla védőréteget alkot a terhelés alatt álló fémes felületeken, meggátolva azok kopását.

A villámgyorsan felépülő duális film a motor kritikus kenési helyein – szelepvezérlés, dugattyúk – is ellenálló védőréteget hoz létre, így minimalizálja az alkatrészkopást, hatékony működést és kevesebb karbantartást biztosít.

AZ AUTÓGYÁRTÓK AJÁNLÁSÁVAL

A MOL Dynamic szintetikus motorolajok rendelkeznek a vezető járműgyártók legújabb jóváhagyásaival és a legszigorúbb teljesítményszint-követelményeknek is maradéktalanul eleget tesznek.


Kiemelkedő kopásvédelem

A MOL Dynamic motorolajok kiemelkedő kopásvédelmüknek köszönhetően extra terhelés esetén, a nyüzsgő városi forgalomban is ideális motorvédelmet biztosítanak, így a motor képes maximális teljesítményt nyújtani.

Nézze meg motorolaj-kínálatunkat!
MOL Dynamic motorolajok

Letölthető kiadványok

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×