260 000 000 Ft
Irányár

Eladó
Hirdetés típusa

113 059 nm
Alapterület

Adatlap

Település: Ebes
Utca/Házszám: Forrás utca
Megye: Hajdú-Bihar megye

 

 

Leírás

 

A MOL Nyrt megvételre kínálja a tulajdonában lévő Ebes, Forrás utcában található telephelyét, illetve a hozzátartozó közlekedési jellegű területeket. Az övezet GK besorolású. A telephelyen 12 vegyes funkciójú épület áll, összterületük 3874 nm. A település vasútállomásáról saját tulajdonú iparvágány vezet a telephelyre, amelynek használatba vételi engedélye lejárt. A talaj szennyezettsége miatt a telephely korlátozottan építhető be. A vételárat + ÁFA terheli!

A MOL Nyrt. ajánlati kötöttségét kizárja! Az ingatlannal kapcsolatos részletes információ kérhető a 20/9714-779 vagy a 70/373-2467 telefonszámokon, illetve az alábbi címen: MOL Nyrt. Ingatlangazdálkodás (1117. Budapest, Október huszonharmadika u. 18.)

Érdeklődés

Az alábbiakban kitöltött érdeklődő formanyomtatványhoz nem fűződik joghatály. A meghirdetett ingatlanokkal kapcsolatos információk és tájékoztatások nem minősülnek a MOL-csoport bármely tagja részéről kötelező érvényű ajánlati felhívásnak. Az érdeklődésben megadott adatok csupán információs és regisztrációs adatok, melyek alapján adott esetben a MOL-csoport tagja megkezdi az értékesítésre, illetve a bérbeadásra vonatkozó konkrét egyeztetéseket.

A hirdető MOL–csoport tagok kötelezettséget vállalnak arra, hogy az adatvédelmi törvényben szabályozottaknak megfelelően az érdeklődést továbbítók, illetőleg visszaküldők adatait bizalmasan kezelik, azokat harmadik fél részére nem teszik hozzáférhetővé, az adatokat semmilyen más adatbázisban nem rögzítik, és azokat kizárólag az adott ingatlanok hasznosításával kapcsolatban használják fel. A MOL –csoport tagok vállalják, hogy az így tudomásukra jutott adatokat a rendelkezésre bocsátó kérésére törlik nyilvántartásukból.

Hibás kitöltés
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×