20 000 000 Ft
Irányár

Eladó
Hirdetés típusa

7 417 nm
Alapterület

Adatlap

Irányítószám: 6500
Település: Baja
Utca/Házszám: Átrakodó út 10.
Megye: Bács-Kiskun megye

 

 

Elhelyezedés: belterület
HRSZ: 5661

 

 

Művelési ág: kivett telephely
Közmű: víz, csatorna, áram
Terhek: egyéb jogok

 

 

Leírás

Eladó Baján a Duna mellett az Átrakodó úton egy 7417 nm-es MOL Nyrt. tulajdonában álló ipartelep. A GKSZK 0868 övezeti besorolású ingatlan kiválóan megközelíthető vasúton a mellette húzódó iparvágánynak, vízen a Duna közelsége és közúton az 55-s főútnak köszönhetően. Az összközműves ingatlanon egy 168 nm nagyságú felújítást igénylő  raktárépület áll. A MOL Nyrt. ajánlati kötöttségét kizárja! A vételárat + ÁFA terheli. A terület szénhidrogén származékokkal szennyezett, amely a tulajdoni lapra is bejegyzést nyert. A szennyezés felszámolását a MOL Nyrt. megkezdte. Emiatt az elhelyezett monitoring pontok fennmaradását, valamint az azokhoz szükséges megközelítést, bejárást az új tulajdonosnak hosszú távon biztosítania kell. Az ingatlannal kapcsolatos részletes információ kérhető a +3620/971-4779 telefonszámon illetve az igszabo@msc.mol.hu e-mail címre vagy a MOL Nyrt. Ingatlangazdálkodás (1117. Budapest, Október huszonharmadika u. 18.) postacímre küldött levélben.

Érdeklődés

Az alábbiakban kitöltött érdeklődő formanyomtatványhoz nem fűződik joghatály. A meghirdetett ingatlanokkal kapcsolatos információk és tájékoztatások nem minősülnek a MOL-csoport bármely tagja részéről kötelező érvényű ajánlati felhívásnak. Az érdeklődésben megadott adatok csupán információs és regisztrációs adatok, melyek alapján adott esetben a MOL-csoport tagja megkezdi az értékesítésre, illetve a bérbeadásra vonatkozó konkrét egyeztetéseket.

A hirdető MOL–csoport tagok kötelezettséget vállalnak arra, hogy az adatvédelmi törvényben szabályozottaknak megfelelően az érdeklődést továbbítók, illetőleg visszaküldők adatait bizalmasan kezelik, azokat harmadik fél részére nem teszik hozzáférhetővé, az adatokat semmilyen más adatbázisban nem rögzítik, és azokat kizárólag az adott ingatlanok hasznosításával kapcsolatban használják fel. A MOL –csoport tagok vállalják, hogy az így tudomásukra jutott adatokat a rendelkezésre bocsátó kérésére törlik nyilvántartásukból.

Hibás kitöltés
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×