Divattervezői pályázatot hirdet a MOL: újraszabják a Fresh Cornerekben dolgozók munkaruháját

A MOL és a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) közös munkaruha designversenyt hirdet divattervezők és 18. életévüket betöltött divattervező tanulók részére. A pályázat célja, hogy a MOL régióban megtalálható több mint 500 Fresh Corner értékesítési pontján, valamint a nemrég Budapest belvárosában nyitott Fresh Corner kávézóban dolgozók trendi, stílusos a márkához még inkább illeszkedő fiatalos viseletet kapjanak. A két cégnek nem ez az első közös projektje, hiszen a MOL az egyik főszponzora az MDDÜ által szervezett 2018. október 25-27-ig tartó Budapest Central European Fashion Weeknek.

A MOL 2030-ig szóló üzleti stratégiájának megfelelően kiemelt hangsúlyt fektet a fogyasztói szolgáltatások fejlesztésére. A vállalatnak a régióban immár több mint 500 Fresh Cornerből álló értékesítési pont hálózata van, és az első két önálló Fresh Corner kávézó megnyitása is újabb fontos mérföldkövet jelentett e stratégia megvalósításában, hiszen még szélesebb közönséghez juthatnak el a MOL kiskereskedelmi szolgáltatásai. A fogyasztók Budapest belvárosában, illetve Prága egyik legismertebb bevásárlóközpontjában is találkozhatnak már a márkával. Az új üzletekben a megújult dizájnnak és kínálatnak köszönhetően ezentúl a fogyasztók kellemes környezetben pihenhetnek meg útközben.

A megújult, és egyre több helyen megtalálható Fresh Corner koncepcióhoz illeszkedve a MOL fiatal divattervezők számára kiírt verseny keretében kívánja megújítani az üzletekben dolgozók egyenruháját. A pályázóktól kétféle tervet várnak: egy prémium, belvárosi kávéházi környezetben is helytálló szettet, valamint ennek strapabíróbb, a töltőállomásokon is viselhető munkaruhára leképzett verzióját. Pályázhatnak okleveles divattervezők, illetve divattervező hallgatók.

A beadott pályázatokat négy fős, szakértőkből álló zsűri választja ki, melynek tagjai a szakma neves képviselői mellett az MDDÜ és a MOL képviselőiből állnak.

A pályázat beadási határideje: 2018. december 7.

További részletek és feltételek: https://mol.hu/formaruhapalyazat

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×