MOL Gondoskodás Alapítvány

A MOL Gondoskodás Alapítványt több mint 20 éve alapította a Magyar Olaj és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Az alapítvány a MOL Nyrt. nyugdíjasainak, illetve jogelődje nyugdíjasainak, valamint a munkaviszony megszüntetésekor olajipari végkielégítésben részesülőknek a támogatása céljából tevékenykedik, elsősorban életkörülményeik javítása, egészségi állapotuk miatt szükségessé váló gyógykezelésük elősegítése, valamint a velük való kapcsolattartás lehetőségének megőrzése érdekében.

Az alapítvány lehetőségeihez mérten anyagi fedezetet nyújt a nyugdíjasok szociális és temetési segélykérelmeihez, valamint megszervezi a nyugdíjas kollégák részvételét évente egy alkalommal a MOL Regionális Családi napokra, ahol mind egymással, mind egykori kollégáikkal, vezetőikkel találkozhatnak és őket érdeklő programokon vehetnek részt. Az anyagi segítségen túl az alapítvány önkéntes segítői, a területi felelősök nem anyagi jellegű segítséget is nyújtanak, látogatják és tartják a kapcsolatot a rászoruló nyugdíjasokkal.

A MOL Gondoskodás Alapítvány 2018. augusztus 1-től önálló honlapot működtet a könnyebb elérhetőség és tájékoztatás érdekében. A honlap elérhetősége: www.molgondoskodas.hu

A honlapon megtalálható az Adatvédelmi Szabályzat (GDPR) és ennek megfelelnek az új segélykérő űrlapok, amelyek letölthetőek.

Kontakt

Az alapítvány kuratóriuma folyamatosan fogadja a kérelmeket, a kapcsolatot a következő e-mail címen lehet velük felvenni:

Alapítvány titkára:

Marti György
email: molgondoskodas@gmail.com
tel.: +36205697775

Alapítvány kuratóriumi elnök:

Murin János
email: jmurin@mol.hu
tel.: +36209215407

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×