2017-ben fejlesztett magas alkoholtartalmú speciális versenyüzemanyag.

Ez a versenyüzemanyag olyan turbós járművek számára lett kifejlesztve, amelyek üzemanyagrendszere és tömítései fel vannak készítve a magas etanol tartalmú keverékre.

Teljesítmény többletét a MOL Racing Fuel DRX-nek, a tiszta alkohol és egy magas teljesítményű versenyüzemanyag (MOL Racing Fuel Omax) keveréke adja és így teszi lehetővé stabil és jól programozható erő többletet. Versenyfelhasználásra olyan esetekben ajánljuk, ahol nem előírás a FIA üzemanyag szabályzatnak való megfelelőség.

Ez az üzemanyag az MSZ EN 228 szabvány szerinti E10 üzemanyagnak felel meg.
Az üzemanyag jelölő címkék alkalmazásáról itt olvashatsz bővebb információt.

Ajánlat kérés

racingfuel

Műszaki adatok

Oktánszám 106  
Sűrűség 0,792 g/cm3 15 Celsius fokon
Oxigén-tartalom 30%  

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A MOL RACING FUEL?

1. Világszínvonalú fejlesztés, gyártás és minőségbiztosítás garantálja a magas teljesítményszintet, és a konstans minőséget.
2. A 2017-es trendeknek megfelelően fejlesztett magas oxigéntartalmú és oktánszámú versenyüzemanyag az egyik legfrissebb fejlesztés a piacon.
3. A MOL Racing Fuel DRX üzemanyag a dinamikusan gyorsuló autók tulajdonosai számára készült. A gyorsulási versenyek kedvelt üzemanyaga.
+1. Ár-érték arányban a piacon nincs jobb választás. A jövedéki szabályok betartásával könnyen elérhető.

AJÁNLAT KÉRÉS

ÉRDEKEL

VERSENYZŐI VÉLEMÉNY"Abban biztosak voltunk, hogy fékpadi mérés során az utcai 100 oktános benzintől jobb lesz a MOL Racing Fuel DRX de, hogy az E85-től is jóval nagyobb teljesítményt hoz ki az autóból, arra nem gondoltunk."

Jugovits István