2017-ben fejlesztett magas alkoholtartalmú speciális versenyüzemanyag.

Ez a versenyüzemanyag olyan turbós járművek számára lett kifejlesztve, amelyek üzemanyagrendszere és tömítései fel vannak készítve a magas etanol tartalmú keverékre.

Teljesítmény többletét a MOL Racing Fuel DRX-nek, a tiszta alkohol és egy magas teljesítményű versenyüzemanyag (MOL Racing Fuel Omax) keveréke adja és így teszi lehetővé stabil és jól programozható erő többletet. Versenyfelhasználásra olyan esetekben ajánljuk, ahol nem előírás a FIA üzemanyag szabályzatnak való megfelelőség.

Ajánlat kérés

racingfuel

Műszaki adatok

Oktánszám 106  
Sűrűség 0,792 g/cm3 15 Celsius fokon
Oxigén-tartalom 30%  

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A MOL RACING FUEL?

1. Világszínvonalú fejlesztés, gyártás és minőségbiztosítás garantálja a magas teljesítményszintet, és a konstans minőséget.
2. A 2017-es trendeknek megfelelően fejlesztett magas oxigéntartalmú és oktánszámú versenyüzemanyag az egyik legfrissebb fejlesztés a piacon.
3. A MOL Racing Fuel DRX üzemanyag a dinamikusan gyorsuló autók tulajdonosai számára készült. A gyorsulási versenyek kedvelt üzemanyaga.
+1. Ár-érték arányban a piacon nincs jobb választás. A jövedéki szabályok betartásával könnyen elérhető.

AJÁNLAT KÉRÉS

ÉRDEKEL

VERSENYZŐI VÉLEMÉNY"Abban biztosak voltunk, hogy fékpadi mérés során az utcai 100 oktános benzintől jobb lesz a MOL Racing Fuel DRX de, hogy az E85-től is jóval nagyobb teljesítményt hoz ki az autóból, arra nem gondoltunk."

Jugovits István