2014-ben fejlesztett általános verseny felhasználású üzemanyag

Atmoszférikus (szívó) és turbófeltöltős nagyteljesítményű gépjárművek számára

Az utcai (100-as oktánszámú) üzemanyagoknál nagyobb teljesítményt hordozó könnyen elérhető versenyüzemanyag, alkalmas épített verseny járművekbe és magas teljesítményű széria sport gépekbe. A MOL Racing Fuel 102+ teljesítmény többletét elsősorban komputerrel programozható erőforrások tudják értelmezni, illetve a nagy értékű utcai sport járművek, amelyekben gyárilag épített belső gyújtás és keverék szabályzó rendszer van beépítve. Versenyfelhasználásra olyan esetekben ajánljuk, ahol nem előírás a FIA üzemanyag szabályzatnak való megfelelőség.

Ajánlat kérés

racingfuel

Műszaki adatok

Oktánszám 102.7-103.1  
Sűrűség 0,750 g/cm3 15 Celsius fokon
Oxigén-tartalom 3.50%  

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A MOL RACING FUEL?

1. Világszínvonalú fejlesztés, gyártás és minőségbiztosítás garantálja a magas teljesítményszintet, és a konstans minőséget.
2. Első generációs, általános felhasználású, utcai versenyüzemanyag, amely szélsőséges körülmények között is kiemelkedően teljesít. Az utcai sportkocsiktól a verseny Ladán keresztül a Skoda Fabia R5-ig, minden típusban megállja a helyét.
3. Kétszeres Magyar Bajnoki címet szerzett a MOL Racing Fuel RST,a MOL Racing Fuel Hi5 a bemutatkozásakor ERC dobogós helyezést ért el. „Az eredményjelző nem hazudik.” Kemény Dénes
+1. Ár-érték arányban a piacon nincs jobb választás. A jövedéki szabályok betartásával könnyen elérhető.

AJÁNLAT KÉRÉS

ÉRDEKEL

VERSENYZŐI VÉLEMÉNY"Mindenki azt mondta, hogy egy ilyen utcai, N-csoportos autóba elég a 100 oktános, utcai benzin. Hát nem. A MOL Racing Fuel 102+-t használva, sokkal agilisabb lett az autó. Közvetlenebb gázreakció, alulról jobban húz. Már a beindításnál hallottuk, ez valami más."

Magyari-Beck Szabolcs