2014-ben fejlesztett általános verseny felhasználású üzemanyag

Atmoszférikus (szívó) és turbófeltöltős nagyteljesítményű gépjárművek számára

Az utcai (100-as oktánszámú) üzemanyagoknál nagyobb teljesítményt hordozó könnyen elérhető versenyüzemanyag, alkalmas épített verseny járművekbe és magas teljesítményű széria sport gépekbe. A MOL Racing Fuel 102+ teljesítmény többletét elsősorban komputerrel programozható erőforrások tudják értelmezni, illetve a nagy értékű utcai sport járművek, amelyekben gyárilag épített belső gyújtás és keverék szabályzó rendszer van beépítve. Versenyfelhasználásra olyan esetekben ajánljuk, ahol nem előírás a FIA üzemanyag szabályzatnak való megfelelőség.

Ez az üzemanyag az MSZ EN 228 szabvány szerinti E10 üzemanyagnak felel meg.
Az üzemanyag jelölő címkék alkalmazásáról itt olvashatsz bővebb információt.

Ajánlat kérés

racingfuel

Műszaki adatok

Oktánszám 102.7-103.1  
Sűrűség 0,750 g/cm3 15 Celsius fokon
Oxigén-tartalom 3.50%  

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A MOL RACING FUEL?

1. Világszínvonalú fejlesztés, gyártás és minőségbiztosítás garantálja a magas teljesítményszintet, és a konstans minőséget.
2. Első generációs, általános felhasználású, utcai versenyüzemanyag, amely szélsőséges körülmények között is kiemelkedően teljesít. Az utcai sportkocsiktól a verseny Ladán keresztül a Skoda Fabia R5-ig, minden típusban megállja a helyét.
3. Kétszeres Magyar Bajnoki címet szerzett a MOL Racing Fuel RST,a MOL Racing Fuel Hi5 a bemutatkozásakor ERC dobogós helyezést ért el. „Az eredményjelző nem hazudik.” Kemény Dénes
+1. Ár-érték arányban a piacon nincs jobb választás. A jövedéki szabályok betartásával könnyen elérhető.

AJÁNLAT KÉRÉS

ÉRDEKEL

VERSENYZŐI VÉLEMÉNY"Mindenki azt mondta, hogy egy ilyen utcai, N-csoportos autóba elég a 100 oktános, utcai benzin. Hát nem. A MOL Racing Fuel 102+-t használva, sokkal agilisabb lett az autó. Közvetlenebb gázreakció, alulról jobban húz. Már a beindításnál hallottuk, ez valami más."

Magyari-Beck Szabolcs