Az új MOL Grill Gázpalack meghódítja a kertipartikat

A hazai piacon egyedülálló MOL Grill Gázpalackot 1 hónapja kezdtük el értékesíteni a MOL töltőállomás hálózatában. A helytakarékos palack minden grillező álma: jellemzőit speciálisan ezen vásárlók igényeinek megfelelően alakította ki a vállalatunk.

A grill szezon már javában tart, a kertipartik fényét pedig az ínycsiklandó grillen sült húsok és zöldségek emelik. Ilyenkor legtöbben a gyors és biztonságos, minden időjárási körülmény között megvalósítható gáz grilles sütögetésre esküsznek. Mi sem jobb egy kellemes nyáresti grillezésnél a szabadban! Rövid idő alatt tökéletesen átsülnek az ételek, könnyen tudjuk szabályozni a sütési hőfokot, nem igényel sütés közben nagy figyelmet, és hamar készételhez jutunk a sütéstől számítva. Ehhez a legjobb eszköz a MOL Grill Gázpalack!

Az új termék 1 hónapja elérhető a MOL kijelölt töltőállomásain és az is megvásárolhatja, aki jelenleg nem rendelkezik csere gázpalackkal. A palacktest kicsi és műanyag, ezért helytakarékos és meglepően könnyű. A modern és letisztult külső belül 5,5 kg PB-gáz töltetet takar. A praktikus szelep kialakítás miatt gyorsan, szerszám nélkül csatlakoztatható a sütőhöz. Ez a gyorscsatlakozós szelep kizárólag a töltőállomásainkon elérhető nyomásszabályozóval működik biztonságosan.

Mol Grill palack

A grill időszak végével pedig a fogyasztók visszavihetik a palackot a kijelölt töltőállomásokra, és még a betétdíjat is visszakapják, – így azoknak sem kell aggódniuk, akik nem szeretnék télen is tárolni az eszközt. Addig is érdemes igyekezni a MOL Grill Gázpalack beszerzésével, hiszen limitált kiadásban elérhető. További információk a honlapon találhatóak.

Sose volt ilyen egyszerű a grillezés! Ha grillezés, akkor MOL!

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×