Tartályos gáz a vendéglátás területén

A tartályos PB-gáz gazdaságos és környezetkímélő energiahordozó. CO2 kibocsátása igen alacsony, ezért természetvédelmi területenken vagy ezekhez közel is használható. Sokszor a vendéglátó- és szálláshelyek is ilyen területekre települnek. Ezeken a területeken földgáz ellátás nem vagy csak korlátozottan megoldott, így más energiaforrást kell alkalmazniuk a beruházóknak, tulajdonosoknak. Optimális alternatívát jelent ezeken a helyeken a tartályos PB-gáz.

Tartályos gáz szálláshelyeknek

Melegvíz hiány? Nincs fűtés? Ha tartályos gázt használ a szálláshely, akár az eldugott területeken sem jelenthet gondot a melegvíz utánpótlás és az optimális fűtés biztosítása.

Tartályos gázzal a konyha is folyamatosan üzemelhet, nem kell csak hideg konyhát fenntartani, finom és ízletes friss sült ételeket is tálalhat a szálláshely vendégei elé.

Éttermek, ételkiszolgáló helységek tartályos gáza

Az igazán profi szakácsok kizárólag gáztűzhelyen hajlandóak főzni. Az éttermek számára pedig fontos, hogy a lehetőségeikhez mérten a legügyesebb szakáccsal dolgozzanak. Megteremtsék a megfelelő munkakörnyezetet, és tiszteljék meg vendégeiket azzal, hogy igazán kíváló ételeket biztosítanak gyakorlott szakácsuk konyhájából.

A főzés során fontos a gyors és megfelelő hőszabályozás, amit csak a gáz tud biztosítani. A tartályos gázzal pedig bárhol, bármikor biztosíthatóak az optimális körülmények.

Klubok és bárok számára

Azon vendéglátó egységek, amelyek nem a konyhára fókuszálnak, de mégis biztosítanak egyszerűbb ételeket, hasonlóan profitálhatnak a tartályos gáz előnyeiből, mint az éttermek.

Nem csak főzésre, de a folyamatos melegvíz jóvoltából mosogatáshoz is hasznos energiaforrás lehet. Sőt akár a kültéri területek fűtésére is alkalmazható, gondoljunk csak a nyáron nyitott, télen letakart teraszokra és azok fűtésére. Fűtött kinti helységgel bővül is az asztalok száma és több vendéget fogadhatunk, illetve nem egy zsúfolt kis terembe kell helyet foglalniuk.

Valljuk be, sokan szeretnek télen a fűtött teraszon ücsörögni egy pohár forralt borral a kezükben. Így a fűtött kinti terasz remek lehetőség még több vendég becsalogatására.

Vendéglátózol Te is? Még nem használod, de Te is szeretnél tartályos gázt valamelyik ingatlanodnál? Örömmel segítünk benne!

Keresd fel területileg illetékes értékesítő kollégánkat, aki a tartályos gáz beszerzésével és telepítésével kapcsolatban bővebb tájékoztatót tudnak neked biztosítani. Itt találod elérhetőségét: http://bit.ly/Tartalyos_gaz_ertekesitok

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×