Bunker gázolaj - A hajózás korszerű üzemanyaga

A MOL Bunker gázolaj a hajózás korszerű üzemanyaga, amely megfelel a DIN 51603-1 szabvány előírásainak. KN Kód: 27101947

A Bunker gázolajat Solvent Yellow 124 markerrel jelöltük. A jelölőanyag nem változtatja meg a termék színét, de pontosan azonosíthatóvá teszi.

A Bunker gázolajat kizárólag a személy- vagy áruszállítást gazdasági tevékenység keretében folytató társaságok hajói használhatják üzemanyagként, a 2003. évi CXXVII. Jövedéki Törvény 13.§ 1. bekezdés g.) pontja szerint.


Bunker szolgáltatás

A hajózás szolgálatában! A bunkerolás során a saját tartályokkal rendelkező Zöld Sziget vagy a MOL bunkerhajó üzemanyagot tölt a másik hajó üzemanyagtartályába.

Tankolás hajók számára

A MOL a bunker gázolaj kiszolgálását a szerződött partnerünk, a Tanker Port Kft. üzemeltetésében Budapesten, a Műegyetem-rakpartnál található Zöld Sziget elnevezésű üzemanyagtöltő állomáson, valamint a hozzá kapcsolódó, Clara nevű bunkerhajó segítségével biztosítja a dunai hajók számára. A bunkerállomás Budapesten, a Duna 1644+600 fkm jobb parti szelvényénél állomásozik.

A bunkerhajóval Budapest teljes területén belül vállaljuk a gázolaj kiszállítását az arra jogosult hajók számára.

Innovatív környezetvédelmi szolgáltatások

A Zöld Sziget fő feladata többek között a vízi közlekedők ivóvízzel történő ellátása, valamint a mindennapi működésük közben keletkező szennyvíz, fáradt olaj, olajos száraz hulladék, olajos fenékvíz és a konyhai hulladékok átvétele és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő kezelése, ártalmatlanítása. Ez a komplex, integrált szolgáltatás a jelenlegi nyugat európai elvárásokat is felülmúlja.

Letölthető anyagok

KAPCSOLAT

Ajánlatot szeretne kérni tőlünk Bunker gázolaj tankolására? Kérdése merült fel termékünkkel kapcsolatban?

További információért kérjük, keresse üzletkötőnket:

Zólyomi Bálint
Telefon: +36/20-221-5667
E-mail: bzolyomi@mol.hu

×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×