Banner

MOL Racing Fuel minden versenypályára

„Kelet-Európa legnagyobb olajipari vállalatának teljes kutatás-fejlesztés részlegének tudását tükröző, 2018-as fejlesztésű, második generációs termékcsalád, amely különböző földrajzi, időjárási körülmények között is stabil, magas teljesítményt nyújt minden szakágban, legyen az rallye, rallycross, drag, vagy drift, esetleg hegyi, vagy gyorsasági versenyzés. Az RST-vel megszerzett két Magyar Bajnoki cím és a Hi5 két ERC 3. helye bizonyítja, hogy termékeink a nemzeti és a nemzetközi bajnokságokban is felveszi a versenyt a TOP üzemanyagokkal  a versenyt a TOP helyezésekért”. nyilatkozta Nagy Gábor a Hexán Kft. Műszaki Igazgatója, aki aktívan részt vett az üzemanyagok fejlesztésében.

Herczig Norbert, 2017 óta a MOL támogatott sportolója. A 4x magyar bajnok rally versenyző is a MOL professzionális versenyfelhasználásra kifejlesztett Racing fuel üzemanyagát használja.

VERSENYÜZEMANYAGAINK

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A MOL RACING FUEL?

  1. Világszínvonalú fejlesztés, gyártás és minőségbiztosítás garantálja a magas teljesítményszintet, és a konstans minőséget.
  2. A 2017-es trendeknek megfelelően fejlesztett magas oxigéntartalmú és oktánszámú versenyüzemanyag az egyik legfrissebb fejlesztés a piacon.
  3. Ár-érték arányban a piacon nincs jobb választás. A jövedéki szabályok betartásával könnyen elérhető.
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×