Banner

MOL Racing Fuel minden versenypályára

„Kelet-Európa legnagyobb olajipari vállalatának teljes kutatás-fejlesztés részlegének tudását tükröző, 2018-as fejlesztésű, második generációs termékcsalád, amely különböző földrajzi, időjárási körülmények között is stabil, magas teljesítményt nyújt minden szakágban, legyen az rallye, rallycross, drag, vagy drift, esetleg hegyi, vagy gyorsasági versenyzés. Az RST-vel megszerzett két Magyar Bajnoki cím és a Hi5 két ERC 3. helye bizonyítja, hogy termékeink a nemzeti és a nemzetközi bajnokságokban is felveszi a versenyt a TOP üzemanyagokkal  a versenyt a TOP helyezésekért”. nyilatkozta Nagy Gábor a Hexán Kft. Műszaki Igazgatója, aki aktívan részt vett az üzemanyagok fejlesztésében.

Herczig Norbert, 2017 óta a MOL támogatott sportolója. A 4x magyar bajnok rally versenyző is a MOL professzionális versenyfelhasználásra kifejlesztett Racing fuel üzemanyagát használja.

VERSENYÜZEMANYAGAINK

Ezek az üzemanyagok az MSZ EN 228 szabvány szerinti E10 üzemanyagnak felelnek meg.
Az üzemanyag jelölő címkék alkalmazásáról itt olvashatsz bővebb információt.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A MOL RACING FUEL?

  1. Világszínvonalú fejlesztés, gyártás és minőségbiztosítás garantálja a magas teljesítményszintet, és a konstans minőséget.
  2. A 2017-es trendeknek megfelelően fejlesztett magas oxigéntartalmú és oktánszámú versenyüzemanyag az egyik legfrissebb fejlesztés a piacon.
  3. Ár-érték arányban a piacon nincs jobb választás. A jövedéki szabályok betartásával könnyen elérhető.
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×